sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

läksiäisbailujen failure
Pidettiin eilen kaverin kanssa meillä läksiäispippalot mutta ne oli kyl aika totaalinen epäonnistuminen :D Laittauduttiin siinä (eka vaatevaihtoehto mul oli sellanen et ku kämppis näki mut ni se tuijotti hyvin järkyttyneenä ja varmaa ihmetteli et mihin naamiaisii oon menossa haha) ja tarjolla oli piscoo ja pisco sourii jota tehtii ja joka näkyyki kuvissa (oli hyvää!!!), pannarii, kakkuu, salaattii..... No varmaa viel yhentoist aikaa ketää ollu tullu :--D Naureskeltii et hyvin jää kaikki meitä selkeesti kaipaamaan :D
No, ite olin tosiaan kutsunu kämppikset jotka harmiks sit meniki tosi aikasin nukkumaan ja vaan yks hengas hetken meiän kans. Niil oli tänää työpäivää ja osa menee johonkii retkelle.. Nooh ooteltii sit et mun yks chileläinen koulukaveri tulee (ku kaikki muut vaihtarit jo lähteneet aikalailla) ja se sit tuli paikalle ja sit myöhemmin ilmestyki viel muutama kaverin chileläin kaveri :D Itteäni ei enää ihan hirveesti huvittanu juhlia enkä sit halunnukkaa lähteä mihinkää ku muut jatko johonki toisii bailuihin joskus kolmen jälkeen. Ite kävin nukkumaan ja havaitsin että mun kuumavesipullo on rikki ja kuumaa vettä valu sit sängylle.. Huomasin vaa et jalkaa vähän polttaa oudosti mut en jaksanu vaivautuu siirtää koko kuumavesipulloo saati käydä tyhjentää sitä ni aamul se loju sit viel sängyl pienen märän pläntin päällä.
Tänää olis tarkotus käydä viel näkee noit parii viimest suomalaist kaverii jotka tääl viel on ehkä sushin merkeissä. Tai ehkä vaik ton salaatin ja kakun merkeissä ku niitä ihan pikkusen jäi yli eiliseltä..

2 kommenttia:

 1. Elääkö siellä valtaosa ihmisistä oikeesti kolmella aterialla päivässä? Siis aamiaiseksi suklaachurroja, lounas puolilta päivin ja päivällinen myöhään illalla yhdeksän maissa. Millaista ruokaa ylipäätään siellä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän täälläki noita churroja on mut ne on kyllä vähän enemmän espanjan juttu.
   Mitä ite oon kokenu asuessani chileläisessä perheessä ja nyt muiden kanssa niin aamullä syödään vaaleeta leipää ja sen kanssa esim. marmeladia tai manjaria (kinuskihommaa). Sitten lounas päivällä, perheessä syötiin aina kahdelta ja illallinen tosiaan menee tonne myöhäseks iltaan.
   Mutta kaikki tosiaan kummastelee mun ruoka-aikoja täällä :p
   Ja ruoka nyt on mitä on...Ei hirveen kummosta paikallinen ruoka. Litkukeittoja jossa ei ole melkein mitään tai sitten riisiä,perunoita ja kanaa seassa.. Ja paljon sellasia hodareita :D

   Poista