torstai 30. toukokuuta 2013

Argentiinan randomit

lisää leimoja keräämään!


Syötii viikon aikana kolmestaan yhteensä kolme kiloa jätskiä..käytii myös kolme kertaa mäkkärissä...

lähös tanssii tangoa!

Sunnuntaina palattiin Santiagoon Buenos Airesista, Argentiinasta. Viikko oli hauska vaikka eihän me kyllä varmaan edes murto-osaa tosta isosta kaupungista nähty. Sen perusteella kuitenkin mitä nähtiin, pidän Santiagosta enemmän, vaikka ehkä se johtuu vain että tähän on jo tottunut. Buenos Aires oli täynnä isoja kerrostaloja, vaikka löytyi myös hienoja ja koristeellisia vanhoja rakennuksiakin. Roskaa kaupungissa oli kuitenkin todella paljon ja näytti siltä että kodittomia oli paljon enemmän kun täällä. Myös koirankakkaa oli joka paikassa keskellä katua vaikkei siellä oikein näkynyt katukoiria :---D tärkeää. Täällä kun niitä vilisee joka paikassa.
Nähtiin myös varas työnteossa! Hämärä tyyppi liikku autojen keskellä kun oltiin valoissa pysähtyneenä taxissa, taxikuski laitto äkkiä meiän autonovet lukkoon ja heti nähtiin kun tää hiipparoiva tyyppi sujautti kätensä jonkun auton raolla olevasta takaikkunasta sisään, jossa istui ihmisiä, ilmeisesti sai käteensä jotain ja lähti vauhdilla pakoon pinkomaan!
Loppuviikosta tulin kuitenkin kipeäks, ja sitten alkokin jo vähän ahdistamaan. Liekö syynä väsymys ja kipeys, suuri kaupunki vai järjetön ikävä poikaystävään.. Veikkaan eniten viimeistä, sillä kun pääsin kotiin takaisin puhumaan skypessä pariks tunniks poikaystävän kanssa, niin ihmekös kun olokin helpotti.
Nyt olis varmaa jos vähä kiirus jos meinasin kouluun takas ehtiä... Vois varmaa kattoa International Marketing esitelmääkin vähän uudestaan kun tein sen niin kauan sitten etten kunnolla muista aihetta ja pitäis tänään esittää :--D nonniin, nyt laittautumaan! Apuaa mullahan on vielä pyykit koneessa ripustamatta!! chauuu.

4 kommenttia:

  1. Valtavan ihania kuvia. Tunnelmat on kiteytetty kuviksi niin onnistuneesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) hyvän jos välittyy tunnelmat!

      Poista