perjantai 17. toukokuuta 2013

deep in

Eilen yritettiin mennä Hard Rock Caféseen mutta sinne olis ollu tunnin jonotus niin jätettiin väliin ja tultiin taas lähemmäs Manuel Monttia eli meiän huudeille (:D) päin ja istuttiin hetkinen baarissa, jossa oli jääkylmä ja tuntu että kaikki oli muutenki vähän väsähtäneitä. Onneks kerkesin moikata poikaystävää vielä skypessä ennen kun menin nukkumaan (eli samalla kun hän oli lähössä aamulla töihin, kiva ja helppo tää aikaero...) ja heräilin taas yöllä siihen että jäädyin ja yritin vaan kietoutua peittoon enemmän.
Tänään en oo saanut vielä aikaseks mitään; kävin suoraan sängystä sopimassa chileläisen kanssa miten jaetaan hommat presentationiin ja tulin kotiin aamupalalle ja tässähän sitä edelleen taas istuskellaan. Pakko vaan olis ny oikeesti saada jotain aikaseks kun sunnuntaina lähdetään viikoks lomailemaan Buenos Airesiin whiii! Mä aattelin myös et voisin kirjottaa tänne välil espanjaks, hahaaaha, ihan vaan että olis hyötyä itelleni harjotella, joten jos tahdot oppia espanjaa niin älä missään nimessä lue........:--D

/Bueno, yo voy a tratar a escribir algo en español solo para mí y para aprendrer algo.. Este signífica que hay muchíiisimos errores pero me da igual :--D Ayer tratamos a ir a Hard Rock Café, pero estuvo llena de gente y no pudimos ir. Hoy no he hecho nada ya pero necesito a hacer muchas tareas para escuela, porque vamos a vacaciones a Buenos Aires el domingo!! Pues... Yo voy a tratar a hacer algo, que fome!

8 kommenttia: