tiistai 14. toukokuuta 2013

jäätävän kylmä

Käytiin yks sunnuntai kaverin kanssa syömässä perulaista ruokaa ja en ihmettele että kaikki on suositelleet; oli nimittäin hyvää!! Jälkkärit käytiin vielä ostamssa jätskipaikasta ja se oli kyllä jo aivan liikaa ja oltiin molemmat ihan räjähtämispisteessä. Pakko mennä vielä uudestaan kokeilmaan perulaista!
Viikonloppu mulla meni sängyssä kivasti. Perjantaina tehtiin yhdessä porukalla tortilloja ja lauantaina heräsinkin sitten puol neljä päivällä. Olin hereillä (=koneella sängyllä) pari tuntia jonka jälkeen nukuin yhteentoista illalla ja sit pitiki jo käydä yöunille. Lähes sama kaava toistu sunnuntaina, paitsi että illasta alko olemaan jo vähän parempi olo; oli nimittäin taas niska kipee sen verran etten vaan pystyny mihinkää tosta sängyltä liikkumaan. Onneks nyt on tullut pari kertaa käytyä joogassa ja heti tuntuu paremmalta!
Ja jos joku luulee että täällä Etelä-Amerikassa on hellettä koko ajan niiiiiin wrooong :--D Yöllä on nollassa, päivällä nyt, no jotain yli kymmenen - kakskyt astetta. Mutta se, että sisällä on aikalailla aina kylmempi. Esim. yöllä jos on se 0 astetta, talossa ei ole minkäänlaista lämmitystä ja huomasin että multa puhaltaa viima vielä jostain oven alta eikä ole kunnon paksua peitto olemassa eikä enää edes lämmintä unikaveria, niin voitte vaan arvata kuinka lämmin siinä vaiheessa on. Voin kertoa että ei ole lämmin ollenkaan. Vaan jäätävää. Nytkin. Jäädyn. Ja opettajat viel pitää kokeita et pitää sisäl istuu koneen äärel paikallaa niin ettei sormia tai nenää tunne, whaaat, hullua! hyrr... jatkan käpertymistä itseeni ja haen peiton... Että kyllä, hippasen on ikävä suomeen. Ja suomen kesää. Ja vaikka suomessa olisi kuinka kylmä, aina pääsee johonkin lämmittelemään. Täällä jos haluaa lämmittelemään, ainut paikka taitaa olla ruuhkametro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti