sunnuntai 29. toukokuuta 2016

NERJA & RONDAViimeisiä Espanjan kuvia tällä erää. Sekoituksena sekä Nerjasta että Rondasta, joista molemmat oli kivoja pikku paikkoja. Nerja ei ollu mitenkään suunnitelmissa, mutta vuokrattiin auto ja hankittiin uus kaveri siihen kuskiksi, joka paikkaa ehdotti niin ajeltiin sitten sinne. Upeet maisemat ja söpö paikka muutenkin. Syötiin Little Italy ravintolassa ja mulla annos oli kokonainen pizza plus täysi lasi punaviiniä yhteensä olisko ollut 4,20 euroa. Keleepas :D Mitä nyt puolessa välissä pizzaa huomasin, että se pohja oli täynnä jotain "karvoja" tai sellasia pieniä lankoja/nöyhtää. Näytti että se olis tippunu johonki matolle tai lattialle ja vaan heitetty takas mun lautaselle :--D Muilla tällästä ongelmaa ei siis kuitenkaan ollu.

Rondaan lähettiin ajelemaan seuraavana aamuna suht aikasin, sillä meidän piti palauttaa auto puolilta päivin. Ajettiin upeeta vuoristoreittiä, josta näkymät oli ihan huikeat. Yhtäkkiä tuli kova sumu vastaan ja nähtävyys oli aika heikkoa. Paikan päällä ei sitten keretty oikein muuta kun sateessa kävellä tuonne sillalle näköalapaikalle, ihailla maisemia hetken aikaa ja lähteä takasin autolle päin ja vuoristoa alas takaisin. Mietittiin, että saadaan jotain sakkoa, kun auton palautus oli noin 30 minuuttia myöhässä, mutta eipä niitä (ylläri) kiinnostanut yhtään :D haha, mañana mañana!

Oli kyllä siistiä päästä auton kyydistä näkemään maisemia, niin hienoa, että saatiin hankittua itellemme kuski, kun kukaan meistä ei uskaltanut lähteä ajamaan, haha!

2 kommenttia:

  1. Wau, sun blogissa on ihan henkeäsalpaavan upeita kuvia! :-)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista