sunnuntai 1. toukokuuta 2016

AMSTERDAMKolme viikkoa sitten perjantaina lähin aamulla junalla Amsterdamiin, kun kaverit tuli meille kylään ja vietti ensimmäisen päivän ja yön Damissa. Me ei saatu enää itelle hostellia, kun kekattiin niin myöhään, että mehän voitais kans mennä seuraks tutkailee kaupunkia. Okei, olis löytyny ehkä parista hostellista tilaa noin 100 eurolla :--D Ei innostanu ja mietittiin yöpymistä Utrechtissa, mutta päädyttiin, että tullaan yöks takas Maastrichtiin niin säästetään aika hyvin, kun voitiin käyttää vielä samaa junalippuakin, kuin menomatkalla.

Oon käyny kerran aikasemmin Amsterdamissa ylä-asteella luokan kanssa. Ja nyt sitten kerettiin olemaan tosiaan yks päivä. Kyseinen kaupunki ei saanu aikaseks mitään superhyviä fiiliksiä, veikkaan, että tuohon kaupunkiin tarvii vähän enemmän aikaa. Ihmisiä (varsinkin turisteja) oli aivan liikaa ja paikka nyt oli muutenkin suht tyyris. Pyöräilijät oli vielä hullumpia kuin muissa kaupungeissa ja kaveri meinas jäädä alle vaikka ite käveli suojatien yli vihreillä... Päivä oli kuiteskin hauska, mutta kyllä noi kaikki muut kaupungit joissa Hollannissa kävi, oli omasta mielestäni niin paljon siistimpiä ja monissa oli niin hyvä fiilis ja meininki.

Mitä muut on tykänny Damista? Tiiän ainaki joitain kavereita, jotka on rakastunu kaupunkiin samantien.

2 kommenttia:

 1. Voi hööööö, kurja kuulla, ettei Dami aiheuttanut rakkaudentäyteisiä sydämentykytyksiä, sillä itse rakastuin kaupunkiin täysin! Olimme viikon häämatkalla toukokuussa ja sydän kyllä kaipaa takaisin, onneksi pääsemme lokakuussa taas uusiksi :) Itsekin veikkaan, että kaupunki vaatii vähän enemmän kuin yhden päivän, ehkä teille vain sattui kaikki surkeudet just tuolle päivälle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko (varsinkin häämatkan fiiliksissä) varmaan onki just hyvä Amsterdamiin :) Kivaa, että uusi reissu on jo tiedossa!

   Kyllä varmaan tulee itekin vielä uudestaan käytyä, ehkä just vähän pidempi aika ois sopiva. Itelle ehkä lähinnä se turistien hirveä määrä oli liikaa :D Muutenhan kaupunki on nätti, mutta kaikki muut Hollannin kaupungit, joissa kävi, oli vaan niin superkivoja omasta mielestä, ettei Dami vetäny vertoja. :D

   Poista