sunnuntai 21. helmikuuta 2016

PARLIAMENT HOUSE

Tokana päivänä lähettiin kävelemään meiän hostellilta Tonavaa pitkin Parlamenttitaloa päin, hyvä plussa matkustaa tammikuussa, kun sai turistikohteitakin vilkuilla ihan omassa rauhassa ilman minkäänlaista ryysistä missään. Rakennus oli ihan hieno, mutta sen upeus tuli esille mun mielestä vasta toiselta puolelta jokea katsoessa sekä illalla valaistuna.

Parlamenttitalon jälkeen pysähdyttiin vilkasemaan kenkiä Tonavan rannalla, jotka on muisto juutalaisille uhreille, jotka pakotettiin hyppäämään veteen. Tollaset on aina karuja.

Jatkettiin matkaa eteenpäin, kunnes tultiin kauppahallille, jossa halusin käydä. Sielläkään ei ollu paljoa porukkaa, oikeastaan aika tyhjää ja sai rauhassa kiertää koko paikan. Ei jääty syömään, mutta yläkerrasta löytyy ruokamestoja, jossa saa paikallista ruokaa. Rakastan kaikkia kauppahalleja ja toreja ja ois ihanaa ostaa kaikki hedelmät ja vihannekset sellasesta.

Sieltä jatkettiin sitten sillan yli toiselle puolelle Tonavaa, mutta niitä kuvia seuraavaks, kun tässä riitti kuvia jo ihan hyvin yhelle kerralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti