maanantai 29. helmikuuta 2016

BUDAKuten mainittu edellisessä postauksessa, jatkettiin matkaa kauppahallilta Tonavan yli, Budan puolelle. Budan puolella oli vanhempaa kaupunkia sekä kukkulaista, ja käveltiin ylös Budan linnan alueelle. Käppäiltiin rauhassa ja vaan nautittiin maisemista. Kukkulalta oli huikeet näkymäy Tonavalle, sekä vastarannalle Pestin puolelle. Täältä myös Parlamenttitalo näytti paljon huikeammalta, kuin ihan lähietäisyydeltä.

Aurinko pilkahteli, mutta meillä oli ihan sairaan kylmä jo. Tyhjiin mahoihimme saatiinkin ostettua terästetyt mulled winet linnan alueelta, jotka lämmitti ihan täydellisesti kylmässä ilmassa. Se oli kyllä jotenkin ihan tosi siistiä, lämpöä sopivasti ja katella siinä maisemia mukit kourassa ja lampsien rauhassa aluetta läpi. Lähdettiin kävelemään eteenpäin, ja oltiin etitty ruokapaikkaa jo varmaan tunteja. Tää ruokapaikan metsästys jatku kyllä ihan todella kauan, kun ei haluttu jäädä mihinkään turistipaikkoihin syömään. Selvittiin kyllä (ylläri) ilman minkäänlaista kiukuttelua silti... :-D Loppujen lopuksi, syötiin pienessä kebab paikassa super halvalla tosi hyvää ruokaa. Noita kebab mestoja on muuten paljon, ja kannattaa kyllä kokeilla, me ei ainakaan petytty ja mun falafel pita maksoi juomineen muistaakseni noin 2,50 euroa.

Mahat täynnä ja tyytyväisinä ruokapaikka valintaan, jatkettiin jo illan hämärässä Tonavan yli takaisin Pestin puolelle ja fiilisteltiin samalla mahtavia rakennusten valaistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti