maanantai 31. elokuuta 2015

valot


Mulla oli jo ostokorissa Rajalassa Canonin 6D. Sitten tajusin, ettei mun toinen objektiivi edes käy täyskennoon. Tarvis kuvaustreffit, että pääsis kuvailemaan, Se on jäänyt niiiin vähälle, vaikka haluaisin tehdä sitä ja harjotella. En vaan kehtaa pyytää ketään kuvattavaksi, jos kuvista ei tuukaan hyviä :D Eli kuvauskaveri ois best, joka itsekin haluais käydä kuvailemassa.

2 kommenttia:

 1. Mulla on onneksi täällä Iida, kenen kans pääsee aina kuvailemaan - asuja kyllä pääosin! On se vaan niin paljon kivempaa kun joku ymmärtää ja haluaa kans kuvailla ja olla kuvattavanakin :) Mää vaihdoin 600D:n tuohon 6D:hen ja jouduin parista luopumaan.. Onneksi tuo 50mm f/1.4 kuitenkin passas tohon, muuten en ois kyllä vaihtanu :D Enkä nyt tiiä muutenkaan, mutta kun häihin yleensä tarvii mahdollisuutta nostaa ISO-arvoa :) Upea koira muuten! Minkä ikäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ois kiva vaikka sitten kuvailla toisen asuja, sais vähän treenattua tosiaan henkilökuvausta, oon siis monta vuotta aatelluki pyytää kavereita kuvattavaks mut en oo vaan kehdannu :D!! Sit näyttäis et, sori ei näist mikää onnistunu :-D
   Mäki haluisin vaihtaa oman 50mm tohon f/1.4 nyt on f/1.8... Joo, ilmeisesti noi suuret ISO-arvot toimii jo aika hyvin kun siirrytään Canonin satasista yks tai kaks numeroisiin.. Ootko muuten tykänny 6D:stä? harmittaa vähän etten nyt ostanut, mut ois tullu varmaan konkurssi vastaan.

   Oiskohan toi ollu tossa noin muutaman kuukauden ikänen :) kaverin koira!

   Poista