keskiviikko 26. elokuuta 2015

Sekalaista Barcelonasta
Toka ja kolmas kuva on El Bornin alueelta Guzzo nimisestä drinksu-/ruokapaikasta, jota meidän Airbnb majottaja meille suositteli. Tykkäsin paikasta kovasti! Tunnelma oli hyvä, ruoka ei ollut pahan hintasta ja taustalla soi jazz - ja ilmeisesti siellä on myös keikkoja.

Siellä oli myös seinä, johon sai laittaa paperille kirjotettuja unelmia tai toiveita. Samalla seinällä oli postilaatikko, johon sai tiputtaa kyseisen paikan piikkiin heidän antaman postikortin ja he lähettää sen mihin päin maailmaa tahansa. No, me kirjotettiin postikortit ja laitettiin ne sinne postilaatikkoon. Täytyy myöntää tässä vaiheessa, että kortteja ei oo saapunut kellekään vielä (Barcelonassa oltiin huhtikuussa...), joten joko he tyhjentää sitä tosi harvoin tai sitten ymmärsin kaiken väärin, sillä tarjoilija kertoi tän meille kokonaan espanjaksi. Joten voi olla, että syyttää voi mun espanjankielen taitoja :--D

Mulla on tänkin jälkeen vielä kuvia samalta reissulta. Mä en tiedä mikä tarve mulla on postata tänne lähes kaikki kuvat, vaikka en edes tiedä katsooko näitä siellä kukaan!? :-D Joku sisäinen tarve laittaa kaikki esille, näköjään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti