keskiviikko 9. tammikuuta 2013

sää katsaus


Että sellasta sitten :---D Mä en ihan oikeesti voi kyllä uskoa että toi pitäis paikkaansa koska eihän tollasessa säässä voi vaan olla ilman että sulaa????? ehkä tää oli huono sivu vaik, ja siel on ihan ok kuuma lämmin sää eikä aivotpysäyttävä helle...

4 kommenttia:

 1. Mä olin just kaksi viikkoa Thaimaassa, ja keli oli koko kaks viikkoa tollanen! (<3) Ensimmäistä kertaa kun astu ulos, tuntu että sinne kuolee, mutta siihen oikeesti tottui muutamassa päivässä. Yhtenä iltana kun oli pari astetta viileämpää, mulla oli jopa neuletakki päällä, vaikkei uskois että sitä tuollasissa keleissä tarvii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis öisin tuolla on kai aika viileä.. Mutta mä en ihan oikeesti usko taas että mä kestän tollasta kuumuutta ja tuulettomuutta, oon sellasta tyyppiä jolla on kuuma tosi usein ja tosi helposta :--D ja thaimaassa kai rantojaki riittää joissa viilentyä, heh :) oispa tuollakin!

   Poista
 2. Huhhu, mä oon kans vähän sellanen etten kovin kuumaa kestä :D Mulle riittää sellanen 20 astetta... Tosin tuntuu, että Suomen kesän pilaa aina se jatkuva tuuli joka kylmentää ilmaa ihan järjettömästi -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä suomessa vähän lämpimämpi sais olla, ei niinku viime kesän jäätävät säät :D 25 ja kiva kesätuuli niin keleepaa :)

   Poista