sunnuntai 30. joulukuuta 2012

when it's right in front of you

Sain tällaisen haasteen Sufylta ja itseasiassa joltain muultakin jo aikoja sitten mutta en enää päässyt sille sivulle.. Joten vastaillaan nyt tähän:

1. Jokaisen täytyy kirjoittaa 10 faktaa itsestään.
2. Sitten vastata haasteen lähettäjän 11 kysymykseen.
3. Keksiä 11 kysymystä seuraaville.
4. Haastaa 10 bloggaajaa, joilla on alle 200 seuraajaa.
5. Kertoa haastetuille (eikä haastetta saa palauttaa).

Myönnettäköön etten oo hirveen hyvä näissä enkä ihan hirveen innokaskaan näitä väsäilemään mutta mutta :D Oon muuten tainnut kyllä joskus noita faktojakin kertoa ja se oli vaikeaa ja se löytyykin täältä ja siinä on näköjään 7 surkeaa faktaa mutta niin, jätetään siis tällä kertaa noi faktat välistä kun en usko keksiväni yhtäkään lisää. Mutta, niihin kysymyksiin sitte, tällasia kysyttiin:   
1Minkä väriset hiukset sinulla on oikeasti?
-Ihan nää mitkä päässä on, eli en värjäile eli ruskeat siis :D ihan kivat on väriltään.

2. Pidätkö ukkosmyrskyistä?
-no Suomen pikkuset menee juu ja on ihan mukaviakin jos ei oo liian lähellä ku sit alkaa pelottaa :--D jotku isommat ukkosmyrskyt jossain etelässä ei niin kivat.

3. Saako rikkoa lakia, jos kukaan ei huomaa?
-no tottakai, ei sillä mitään väliä oo seisotko oottamassa keskellä yötä et punaset valot vaihtuu jos lähellä ei oo ketääääään!! :-D mut ei mitään oikeita rikoksia heheh :D eli ei saa varastaa toisen telkkaria vaikka toinen ei huomaa....

4. Viimeinen asia, jonka olet oppinut?
-äsken tein guacamolen ja näin ollen opin kuinka se tehdään. Paitsi että oon tainnu tehdä sitä joskus ennenkin. Joo. No oikeesti opin tänään että pololo on poikaystävä chileks eikä välttis novio, kyl.5. Kuvaile mielialaasi yhdellä sanalla.
-Ihan mukava on. Juuri söin niin parempi fiilis. Oho, yhdellä sanalla, no: kiva.

6. Minkälaiset häät haluaisit itsellesi?
-En ole miettinyt asiaa mutta kivat ja kauniit. Enkä mitään ällöttävää kirkasta valkoista huonetta vaan sellaset mukavat.

7. Mikä näppäin olisit tietokoneen näppäimistöstä?
-ööööööööööö :D olikohan tuo vastaus kun se ekana tuli kirjotettua? varmaa ö siis.

8. Jos saisit valita yhden ikävuoden minkä yli hyppäisit, mikä se olisi ja miksi?
-No en tahdo valita mitään :D Kaikki ikävuodet varmasti jollain tavalla kivoja, en usko että on siitä iästä kiinni vaan omasta elämästä jos joku vuosi tuntuu ikävältä.

9. Linkitä viimeisin kuulemasi kappale.

10. Minkä auton valitsisit itsellesi, jos saisit valita ihan minkä vain?
-emmä tiedä koska rehellisesti en tajua autoista mitään. Eiku, jonku siistin vanhan amerikan avoauton vaikka kesäautoks, oisin cool.


11. Suurin konkreettinen tavoitteesi elämässä? ( "olla onnellinen" ei siis nyt kelpaa :-D)
-noh.. varmasti olla onnellinen joooo :D mutta tehdä työtä joka on mieleinen oikeasti, matkustaa ulkomailla ja ainakin se, että olisi rakastettu eikä yksinäistä.

tehkööt kuka tahtoo, en jaksa haastaa sorge! kuvituksena toimiki fiksumman puutteessa vuoden 2o11 guacamolen tekoa hahaa !

2 kommenttia:

  1. Oi, kiva kun täytit edes tuon kyselyn! :D Oon ihan samaa mieltä tosta et ei tietenkää saa mitenkää vakavasti rikkoo lakia (varastaa, tappaa tms) mutta punasia päin voi mennä jos oikeesti ketään ei näi mailla halmeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, jollain tunnilla koulussakin puhuttiin vaihtareiden kanssa näistä kysymyksistä ja ihmeteltiin sitä kuinka suomalaiset saattaa talvipakkasella seisoa paikallaan oottaen että valot vaihtuis vihreeks vaikka on tosiaan kävellen ja olis yö :--D nää ulkomaalaiset oli lähinnä sitä mieltä että kyllä autollakin saa mennä punasia päin jos ei kukaan nää ja ite oon jo siitä eri mieltä :D

      Poista