perjantai 7. joulukuuta 2012

savanni nukahtaa

Ollaan päästy jo joulukuun puolelle ja loppusuora koulussa häämöttää. Oon sallinu itelleni aika paljon löhöilyä (kuten koko sinkkuelämää -sarjan loppuun katsomisen) vaikka on aika hitosti kokeita ja deadlineja edessä. Oon kuitenkin keränny itteni ja käyny nyt kuukauden ajan jumpissa about 4 kertaa viikossa ja kappas kun on ne karmeat niskasärytkin hellittäneet.... Tosin tän aamun jumppa jäi välistä ihan oman mokan takia kun lääkärivisiitti venyi tarkotetusta 15 minuutista tuntiin ja 15 minuuttiin.. Olin sitten väärässä kerroksessa puol tuntia odottamassa. Noh sainpa muita asioita sen jälkeen hoidettua kuten haettua piilolinssit jotka oli saapuneet liikkeeseen, jossa oli myös joku herra räkä poskella makaamassa penkillä ja sitten naama lattialla kun ei vartija yksin jaksanut kantaa sitä pois.
Laskuja on koko ajan jotenkin maksettavana aikalailla vaihtoon liittyen ja onneks oonkin saanu niitä papereita jo aika hyvin hoidettua.
Rokotukset 
Vakuutus 
Kelan paperit 
Rikosrekisteriote 
Uudet piilarit ja silmälasit tilattu 
Lääkärintodistus 
Ja vielä jotakin puuttuu.... Mutta suurinpiirtein alkaa olla asiat hoidettu, vielä viisumipaperit täyttää ja tulostaa tarpeelliset ja viedä hakemus Helsinkiin.Nyt pitäis käyttää aika noihin koulujuttuihin, 7 päivää koulua jäljellä ja 5 koetta, esitelmä, 3 esseetä ja espanjankielisen kirjan lukeminen. Mut en varmaan oo ainut jolla on loppu koe rysäys ennen joulua?

2 kommenttia:

  1. mielummin olis kaikki kokeet ennen jouluu, meil on sillee tyhmästi et kaikki on heti lomien jälkee tammikuussa :-( enhän mä mitään kirjoja voi suomeen tuoda ku painaa niin hitosti ni pitää sit tulla aikasin tänne takas opiskelee ihan kesken lomien.. buu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yyh, nojoo totta on tää kivempaa et kaikki kerralla nii voi sit kunnolla huokasta. Toi systeemi kuulostaa vaa kauheen uuvuttavalta :/

      Poista