torstai 13. joulukuuta 2012

new leather boots


Uudet söpöt kenkuliit, tosin pidin niitä vasta sisällä ja ne kulu jo!?!? :--D mut ei se mitää, ei noi niin rumasti kulu........ Ja mulla on nyt jo paniikki että mitä kummaa mä oikein pakkaan mukaan sinne Chileen??? miten saa jotku 7 kengät mahtumaan matkalaukkuun hyvin kaiken muun lisäks? Pakkausvinkkejä, anyone? Sukat kenkiin tilaa säästämään?

3 kommenttia:

 1. tiiätkö ne pussit mitä on joskus tv shopissa mainostettu mihin voi pakata mitä vaan ja mistä imuroidaan sit ilmat pois? ne oikeesti säästää tilaa ja niit saa ihan muualtaki nykyää ku vaan sieltä tv shopista.. kenkiin ne ei tietenkää auta mut vaatteisin ainaki :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ja ihan sellanen et jos vähänkään epäröit tarviitko jotain vaatetta tai tavaraa niin voin kertoo ettet tarvii, joten älä pakkaa sitä turhaan mukaa. täs on pari kertaa pakattu elämä laukkuu ja menty ees taas ja joka hiton kerta tulee raahattua kaikkee ihan turhaa mitä ei tuu käytettyy koskaan.

   Poista
  2. äääööääh mut miten hitossa mä tiedän mitä vaatteita mä haluan siellä pitää varsinki ku lämpötila vaihtelee +30:nestä johonki +5:een........ :DDD Ja itseasiassa äiti on ostanu mulle joskus pari tollasta "pussia", pitänee käyttää hyväks, jee!

   Poista