sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

She is sitting in the rain
Oon aika huono näiden kasvien sun muiden kanssa, välillä aina innostun jostain muttei se innostus yleensä kestä niin kauaa että jaksaisin ihan kunnolla ottaa selvää esim. kukkien kastelusta, ainakaan niin, että sen myöhemmin muistaisin. Istutin justiisa uudestaan kaupasta ostetut yrtit vaan suoraan uuteen multaan, mutta niillekin pitäis varmaan tehä jotain ennen istuttamista tai kaverin ehdotuksesta ostaa jostain luomutilalta yrtit? Tosiaan, netistähän sitä tietoa löytäis, tai kirjoista..
Suunnitelmissa oli myös kovasti tehä uus kukkapenkki tuon ikivanhan jo vähän kulahtaneen tilalle, mutta kuinka ollakaan, en edennyt edes siihen asti että olisin käynyt ostamassa niitä siemeniä tai versoja joista olisin saanu hernettä, salaatteja, perunoita, porkkanoita, tomaatteja..
Parsoja meidän pihalta löytyy tällä hetkellä, ja äiti istutti myös kesäkurpitsoja ja munakoisoja. Kesäkurpitsoista en ite niin paljoa välitä mut aika kiva toi munakoiso ajatus! hehee, munakoisoajatus.
Tällä hetkellä suunnitelmissa on vaan se, että kun pääsen tästä omille muuttamaan sinne johnonki mahtavaan, tilavaan ja halpaan keskusta-asuntoon (kröhöm), jossa myös on lasitettu parveke (no tietty...), ni sinne sitte istutan kaikkea yrteistä tomskuihin!! Nii tai vaihtoehtosesti en, jos ei edes sitä parveketta satu sitte olemaa, nomut, sen ajan murhe sitte.

Tom Petty And The Heartbreakers - Mary Jane's Last Dance

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti