keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Mul on sydän täynnä intoo

AAH tätä ihanaa aurinkoa ja lämpöä! Kesäisin ihminen on kyllä parhaimmillaan, niinkuin jostain luin. Kaduille, puistoihin ja rannoille ilmestyy enemmän ihmisiä talvipiiloistaan ja hymy suomalaistenkin suulle. Vaatteet kevenee ja vähenee ja yleisesti on vain iloisempi, huolettomampi ja rennonmpi fiilis. Varmasti löytyy paljon muitakin teitä kesäihmisiä?
Päivät taitaakin itselläni mennä tässä rentoilussa koko kesän, jos en nyt jotain keksi tai änge itseäni töihin johonkin ah niin haluttuihin puhelinmyynti paikkoihin. Muilla lähes kaikilla kavereilla on töitä, edes jonkinlaisia, samoin poikaystävällä, joten päivät menee n. neljään asti ilman sen kummempaa seuraa. Töitä ei siis itselläni ole, jos se ei jo tästä ilmennyt............ Mutta kesähän on lomailua varten, eikö? Toisaalta, äiti on kyllä lomalla, joten ihan yksin en kotona aina kyki.
Eilen oli (taas!!) käynti lääkärillä, kalliit labrakokeet ja toivottavasti myös se vihoviimenen lääkärikäynti nyt vähään aikaan tämän saman asian takia. Selviäis nyt vaan että onko mulla joku mikälie pitkittynyt nuhatauti ja kuume (??) jotta pääsisin edes jumppiin kun niissäkin pitänyt pitää se joku yli parin kuukauden tauko kun en oo uskaltanut riehua. Vaikka niin vannottiin kaverin kanssa että mehän emme ole niitä jotka lakkaa käymästä sielä muutaman kuukauden alotusinnon jälkeen......!
Nojoooh, eiköhän se tästä lörpöttelystä, hyvää lämmintä kesää kaikille!

Nopsajalka feat. Super Janne-Tontilla taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti