sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

BRUGGE, BELGIA

Viime viikonloppuna otettiin Maastrichtista about 2,5 tunnin juna (15 e meno-paluu) Bruggeen, Belgiaan. Jo Googlattuna kaupunki näyttää ihan hullun siistiltä. Me päädyttiin kerrankin ottamaan hostellin sijasta hotelli, joka oli kyllä surkein hotelli missä oon koskaan ollut :D Ensinnäkin, kun juna-aseman ovista astuu ulos niin ankeeltahan siellä näyttää ja meidän hotelli sijaitsi ihan nurkan takana. Huoneessa ei ollut erillistä kylppäriä, vaan suihkukoppi vaan oli...siinä :D ja vessanovi oli hyvin hepponen. Noo, mutta siistihän se oli ja hostellihuoneetkin oli netistä katottuna suht kalliita.

Mutta, siinä vaiheessa kun käppäili sinne ytimeen, niin olihan siellä nyt hullun nättiä. Vanhoja, tosi hienoja rakennuksia ja kanaaleja joita pitkin käppäiltiin. Mutta illalla kaupunki kyllä tarjoo parastaan. Kaikki on valaistu ja rakennukset näyttää upeilta kuten myös kanaalit. Lähinnä kierreltiin koko paikkaa ympäriinsä ja pysähdyttiin aina kahville, syömään tai juomille johonkin. Lähettiin lauantaina kahden aikaan takasin, mikä oli reissulle just hyvä aika. Toki enemmän kannattaa varata, jos mielii mennä esim. suklaa-, ranskis- (!!!) tai olutmuseoon.

Tällä hetkellä ollaan myös palaamassa reissun päältä Maastrichtiin, vietettiin nimittäin viikonloppu Pariisissa! Bussimatka on kestänyt 3 tuntia, vielä vähän alle 4 tuntia jäljellä :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti