sunnuntai 22. marraskuuta 2015

NOT RELATED


Viikonloppuun mahtu saunomista, pari todella mininopeita joogahetkiä, hyvää soppaa ja kavereita. Mulla oli lauantai aamulla Pro Fiber hiushoito Hiusstudiolla Lahessa, jonka voitin The Moment Lauran blogista. Vaikka ensin ärsytti että olin varannu ajan niin aikasin (klo 9;00), niin oli kiva ettei päivä menny nukkumiseen. Myös päivällä tullu väsymys katosi kun kävin kittaamassa kaks isoa kahvia naamaan kaverin kanssa Oskarin pihalla, joka kuhis ihmisiä.

Illalla sitten oltiin Unelma Itsestä porukan kanssa syömässä Pulcinellassa ja sieltä jatkettiin Room Escapeen, joka aukes Lahteen hetki sitten. Oli muuten vielä hauskempi kun mitä olin kuvitellu! Ja vaikee. Ratkastiin tehtävä, mutta ei päästy läpi kun merkattiin meiän ratkasu väärin, äääh! Pari lisäminsaa ois varmast riittäny setvimiseen hehe. Tänään käytiin Mutoiluinstituutin perinteisissä joulumyyjöisissä, josta ostin makeen karhu heijastimen.

Kuvat ei taas, ylläriylläri, liity tähän viikonloppuun tai tekstiin läheisestikään. Kuvat on sateiselta kesä päivältä. Nyt on onneks edes vähän lunta maassa, kun vaan tulis jäädäkseen. Mitä nyt meinasin heittää lipat pariin otteeseen - tennareiden tilalle kaivettava vähän muunlaista kenkää.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Samaa mieltä!!! Mulla on noi myös mustana, kun noi on vaan niin makeet ja hyvät jalassa....! :D

      Poista