torstai 22. lokakuuta 2015

VIROViro. Viime viikonloppu tosiaan vietettiin siellä moikkaamassa kaveria, joka opiskelee siellä. Majotuttiin kaikki samassa hostellihuoneessa, joka oli hyvin hoodeilla. Ekaa kertaa jäi fiilis, et haluun oikeesti palata Tallinnaan, koska nyt tuli kierrettyä vähän muutakin kun perus 'vanhan kaupungin turistiydin - Rottermann - Super Alko - Laiva' haha! Kaikkialla ihan sairaan sulosia ja kotoisia kahviloita ja ravintoloita. Kalamajan alue varsinkin oli hyvinki jees, siellä en ollu koskaan edes käyny.

Myönnettäköön, että lauantaina mulla oli maailmanlopun olo, johtuen edellisestä illasta. Vaikka en edes nostanut niin paljon kuppia, mutta ei toi mun niska näköjään vaan kestä. Eli lauantai mulla meni siinä, että laahustin haamuna muiden perässä ja nukuin joka ikisessä kahvilassa ja ravintolassa, jossa käytiin. :-D Seittemän aikaan sain syötyä jotain ja virkistyin, toisaalta sit taas seuraavassa paikassa nukuin.. Oonko ainut, joka kärsii olot miljoona kertaa pahempana, kuin muu kaveriporukka? Hehheh...
.
Ja ekaa kertaa ikinä otin näin vähän kuvia. Ulkoilmasta saldo pyöreät nolla. 

2 kommenttia:

 1. Tää on rehellisesti sanottuna hienoin blogiteksti mitä oon lukenu kuukausiin jo pelkkien kuvien perusteella. Iski todella pahalaatuinen seikkailunhalu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, aika hyvin jos näistä jotain irtos mut kiitti! :D
   Jatkuva matkailu- ja seikkailunhalu.

   Poista