maanantai 12. lokakuuta 2015

KARVAMATONää kuvat on otettu reilu viikko sitten sunnuntaina, kun olin Lahessa. Lauantai aamu alko taas rauhallisesti lyhyellä aamujoogalla, jonka jälkeen söin aamupalaa ja join kahvia. Kävin keräämässä luumupuusta luumuja. Seisoin ulkona auringossa kameran kanssa ja hymyilin auringolle. Kiersin pihaa kameran kanssa.
Jatkoin yksin keskustaan, kuuntelin Avoin Lahti -tapahtumassa pari tuntia puheita, taustalla Rajat Kiinni tapahtumasta raikas huutoa ja maamme laulu. Tapahtuma päätty Otto Grundströmin ja toisen hepun esittämään Maailma on Sun biisiin.
Jatkoin lounaalle, yksin. Tätä en tee koskaan, koska oon ajatellut, että ihmiset kelaa että toikin on sairaan yksinäinen tossa yksin syödessä? Kuka niin ajattelee? En mä ainakaan ajattele muista niin :D No, ei se ollukaan ongelma eikä mikään, kun päätin niin.

Näin Unelma Itsestä lahtelaisia kahvilla Oskarin Pihassa, josta jatkoin iltaa kaverin synttäreille.

Nää kuvat on tosiaan siltä sunnuntailta, kun kävin iskän kanssa metässä keräämässä puolukoita ja kuvaamassa hanhia pellolla ja järvellä. Aikalailla kaikki hanhi kuvat epäonnistu, haha! Mentiin vielä käymään mummilla, ennen kun mentiin takasin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti