sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Barcelona


















Oltiin huhtikuun lopulla Barcelonassa viikon lomalla. Tässä ensimmäisiä palasia sieltä! Luultavasti näitä kuvia piisaa vielä elokuussakin, jos mennään tällä nykysellä kuvanmuokkaus tahdilla. Toisaalta, ei varmastikaan haittaa palata näihin maisemiin myöhemminkään. Barcelona tuntuu olevan nyt aikamoinen muoti lomakohde, kun joka toinen ihminen tuntuu olevan siellä nyt? Ite en ollu koskaan aiemmin käynyt siellä, enkä muuten Espanjassakaan lukuunottamatta Madridin lentokenttää (joka on muuten btw jättimäinen, siellä on metro!?).

Oli ihana päästä verestämään espanjan taitoja ja sillä pärjäskin matkalla hyvin, välillä vähän englantia lisänä. Monesta paikasta oon lukenut että pitäis katalaania osata että selviää, mutta espanja eikä kyllä se englantikaan ollu oikeestaan missään ongelma.

Barcelona oli ihana ja kaikki pikku kujat ja puodit ihastutti eniten. Varsinkin El Gòtic ja El Born - jossa me ite majotuttiin - oli lemppareita.

Hups, nyt ei pysty jaarittelemaan enempää, pitää ottaa syömistä ja lukea pääsykokeisiiin, joihin oon vasta kerran lukenut ton pääsykoekirjan enkä espanjan kirjoja oo avannukaan. Ihan ei voi vielä olla ylpee omasta ahkeruudestaan, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti