sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Natural
Pikkuhiljaa kaikki vaihtuu luonnonkosmetiikkaan. Ikuisuuden kuivat korppujalat ja kantapäätkin on hellittäny kookosöljyllä. Mä ajattelin elää vaan öljyillä. Öljyä vartalolle ja öljyä naamaan. Ja öljyä hiuksiin. Talven ajan kuivan kasvojen ihon pelastaja oli toi 100 % Arganöljy, jonka jälkeen aloin läträämään myös naamaan kookosöljyä, kun ei pelkkä vartalon iho riittäny. Koska naamalle on iskenyt joku ihana ja tervetullut (not) aikuisiän akne, oon yhessä kuukaudessa käyttänyt pienen pullollisen teepuuöljyä naamaan iltasin. Ei oo vielä kadonnut ylimääräsyydet pois naamalta mut mä jotenki nyt luotan, että kesäks lähtee. Koska pakko. Näyttäis vähän paremmalta iho ilman meikkiä, jos olis edes suht tasanen pärstä. Mä en tiedä onks tää joku hullun hurahtaminen, vai pesetteks teki naaman eka kasvisienellä, jonka jälkeen tungette iholle suolaa ja sit viel öljyytte sen? Veikkaan et joo, koska blogi- ja nettimaailmastahan noi kaikki oon keksiny. Ei tartte varmaa enää ostaa kosmetiikkaa erikseen, kun ruoka-aineet käy naamaan.

Ostin viimeks vahingossa tuoksutonta kookosöljyä!!? Parastahan siinä on tuoksua kunnon kookokselle. Se öljy meni ruoanlaittoon, kun on myös mauton.

Nyt pitäis lukea pääsykokeisiin. Toivottavasti kukaan ei oo hakemassa lukemaan espanjaa Turkuun, joka olis alottanu pääsykokeisiin lukemisen sillon tammikuussa. Mä nimittäin alotin pari viikkoa sitten. Hallelujah.

2 kommenttia:

 1. Joo, öljyt on parhaita. Mä oon nyt pari kuukautta pessyt naaman/meikit pois ihan vaan öljyllä ja hyvin toimii :)
  ps. jäin selailemaan sun blogia ja se on tosi symppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, mä koklasin kans ja hyvin toimi :) öljyt kunniaan :D

   heh, kiitos! :>

   Poista