sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

sunnuntai
Kuvarintamalla edelleen kehnoa, musta tuntuu että mun kuvausinnostus tulee takasin vasta mahdollisen uuden kameran myötä...? :D Täyskennoa oon miettinyt, mutten tiedä mihin pitäis panostaa. Ja tässä on muutenkin jänniä rahamenoja edessä - varasin itelleni nimittäin silmien laserleikkauksen ens viikon perjantaille. Vähän jännittää/pelottaa/ilostuttaa, on nimittäin monen vuoden unelmasta kyse. Sehän tarkoittais sitä, että huomenna pyrähtäis käyntiin mun viimenen viikko silmälasien kanssa. Ihan käsittämätöntä jos viikon päästä nään esim. lukea suihkussa mikä on shampoo ja mikä hoitoaine, ilman, että tarvii tunkea purkkia naamaan kiinni. Tai joogata ja jumpata ilman että rillit vaan tipahtaa tai lentää päästä jonnekin. Onko siellä ketään, jolle olis kyseinen leikkaus tehty?!

Tää viikonloppu on ollu aika lazy,tuntuu että kellon pitäis olla jotain kolme päivällä vaikka totuushan on että kello on viittä vaille seittemän. Raakasuklaa oottelee pakastimessa sekä tietty paketti jäätelöä. Naistenlehti lähti mukaan kaupasta joten voisin uppoutua siihen seuraavaks.

3 kommenttia:

 1. mitä toi ihanan näkönen ruoka tossa kulhossa on? :D muutenki kivoja kuvia, vaik ite et olis niin fiilareis haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha siis toi on vaan kämänen couscous salaatin seassa ja päällä vaaleeta leipää paistettu pannulla valkosipulis, öljyssä ja tuorees rosmariinis, ja sit toi mössö on hummusta :--D ja kiitti! ei jotenki itteä nappaa, mut ehkä tää kesä taas innostaa kuvailuun!

   Poista
  2. kuulostaa ja näyttää silti hyvältä :)

   Poista