sunnuntai 8. helmikuuta 2015

random


Perjantaina oli työorukan kanssa pippalot meren rannalla huvilassa. Saunomista, syömistä ja juomista. Oli ihanaa saunan välissä istuksia ulkona ja kuunnella merta. Saunasta ikkuna suoraan merelle päin. Paikka oli aika siisti ja sää oli aivan mahtava. Koska aurinko? AURINKO(!?) oli täällä. Viime näkemästä sen verran aikaa, että vilkasu siniselle taivaalle sattu silmiin. Kyllä se kevät saa jo tulla - täällä Turussa oo kunnon talvesta ollu tietoakaan. Mulla on aaaaivan sairas kevätkuume. En malta oottaa että kevät tulee!

Sain lomaakin pyydettyä huhtikuulle, mikä on aivan sairaan ihanaa. Ei olla vielä päätetty mihin mennään. Barcelonaan, Portugaliin, Ranskaan... ääkhihi. On kyllä hirveä matkakuuma, joka ei tunnu lakkaavan koskaan.

Eilen kävin ottamassa kuvia kaveripariskunnasta, olin aivan satavarma että kuvista tulee ihan järkyttäviä, sillä en oo koskaan kenenkään pyynnöstä mitään kuvia ottanut. Ilmeisesti kuvat kuitenkin kelpas ja yhestä lähti kuulemma jo postikorttitilaus häitä varten.

On muuten pikkunen kamerakuume kans........

3 kommenttia:

 1. Mullaki on kamerakuume, vaikka gopro odottelis edelleen et opettelisin käyttää sitä.. Fujifilmin uusin instax mini 90 neoclassic houkuttelis niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AINII ja miten unohdin kirjottaa matkakuumeesta.. mm. Istanbul, Marokko ja Kuuba olis listalla tällä hetkellä.

   Poista
  2. Tollanen kamera olis kyllä makee... Itellä houkuttelee tällä hetkellä (lähinnä) uus järkkäri. Jos raaskis ostaa :D

   Jooooo ei kannata alottaakaa jostain Kuubasta, Etelä-Amerikasta ja muista kaukomaista mihin aivan järjettömästi tekis mieli. Huhhuh. Sua ehkä vähän helpottaa se, että oot jo ulkomailla? :D

   Poista