keskiviikko 29. lokakuuta 2014

pihlajanmarjoja smoothieen

Vietin viikonlopun koti oloissa omassa ruhtinaallisessa seurassani, kun poikaystävä vietti viikonlopun toisessa kaupungissa mökillä. Lupasin itelleni tekeväni opparin valmiiks (jota en tehnyt). Aika neljän seinän sisällä tuli oltua, paranneltua näitä flunssan jämiä ja kokeiltua paljon netissä nähtyjä lehtikaalisipsejä. Ja siivosinki. Ihan imuroinnin kera. Asia on nimittäin niin, että meillä imuroinnista huolehtii aika hyvin toi toinen osapuoli ja minä teen sen pienen tilpehöörin pölyjen pyyhkimisen sun muun - vihaan nimittäin imurointia. :D

Mutta ihan seuraavaks ostan ens viikonlopuks bussin Lahteen jotta varmasti pääsen työni tiistaiksi palauttamaan. Ja avaan ton opparin word tiedoston ja pari asiaa nyt ainakin fiksaan!! Ihan varmasti fiksaan!! (Auttaako täällä vakuuttelu edes itteäni.....??)

Ps. Miks kaupan marjat ei ole hyviä?! vaan suorastaan huonoja!?!?!? Olen järkyttynyt. Ostin nimittäin vihdoin jotain marjoja (porukoiden pakastamia/keräämiä marjoja kun oon koko ikäni tottunut syömään niiden pakastimesta roudattuna), ja suomalaiset luomustikatkin maistu ihmeelliselle! Terveisin järkyttynyt huonosta ruoasta masentuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti