lauantai 25. lokakuuta 2014

niin kaunista


Niin kaunista, niin ihanan väristä, niin kaunista!! Jotenki tuntuu että noista syksyväreistä ei saa tarpeekseen kun käppäilee ulkona. Tuijottelee vaan intopiukeena lehtiä ja puita. Siis..lehtiä ja puita. Muttakun, on vaan niin kaunista!

Tai siis... Nää kuvathan on varmaan parin viikon takaa. Eli oli. Oli kaunista. Ei taida enää olla. Ei vaan, on tää Turku kaunis kaupunki, niin kivaa kun voi ihastella noita puutaloja ja kivitaloja. Lahessa kun vähän vähässä noi kauniit rakennukset. Mutta mites toi tuuli? Musta jotenkin tuntuu, että se ei oo ihan viel huipussaan ja saadaan talvella kokee ensimmäistä kertaa minkälaista on asua meren läheisyydessä. Veikkaan että hyvin jäätävää.

Tän viikonlopun oon ihan home alone. Meinasin että kai toi oppari pitäis viimeistellä valmiiksi kun sen palautus on 4.11. Onhan tohon ihan ruhtinaallisesti aikaa. En oikeen tiiä miten sumplia ne palautus sun muut kaikki härdellit täältä Turusta käsin - luultavasti joudun ottamaan jonkun verran vapaita päiviä töistä ja mennä ees taas onnilla. Yksin kotona ollessa ajattelin myös syödä paljon. Toisaalta, sitä me tehään varmaan jo aika hyvin kahestaanki... Varmaan vetelen edelleen myös pannullisia teetä koska syksy ja koska flunssa, joka iski päälle tiistaina yhtäkkiä. Oonki viettäny illat visusti sohvalla teekuppi kädessä viltin alla ja aamulla ollaan juotu kunnon tehosmoothiet macalla, msm:llä, pihlajoilla sun muilla. Eka oikee työviikko paketissa, ens viikolla päästään ehkä jo meiän oikeille paikoille ja päästään ihan oikeesti töihin käsiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti