maanantai 8. syyskuuta 2014

oh boyyy

Kesällä tuli uitua paljon - parasta on kun voi päivän aikana pulahtaa monesti virkistävään järveen tai illalla uida auringonlaskussa.

Tuli käytyä myös maauimalassa, viime kerrasta taiskin olla jo aika monta vuotta. Tosin, tuli tuolla kesän aikana käytyä yölläkin, joka oli kyllä miljoona kertaa hauskempaa kun maauimala päivällä.


Tässä ei ookaan mitään muuta kun nolo peilikuva ja kontrastilla aikaan saatu rusketus,,.Täällä mä istuskelen Turussa, uudessa asunnossa. Viikko ollaan täällä asuttu ja mä jo luin demi palstalta miten täällä voi saada kavereita?!??! :---D En vajonnu niin alas että olisin jotain kommentoinu, sentäs. Haha. Ei vaan, onneks täällä asuu pari ystävää niin ei ihan tuntemattomia täynnä koko paikka. Poikaystävällä alko tänään koulu - ite laitoin vaan työhakemukset pariin vuokratyöpaikkaan. Oikeekin työ tietty ois ihan nasta, mutta ton opparin tekeminen nyt venyy kyllä marraskuun palautukseen.
Kertokaa, mitä täällä voi harrastaa, missä voi urheilla, mitä täällä kannattaa käydä tekemässä ja katsomassa!? terveisin tietämätön lahtelai...eiku turkulainen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti