torstai 25. syyskuuta 2014

minusta ahkera työläinen

Edelleen jäätävää viivyttelyä opparin parissa - toisin sanoin koneella jumittamista siihen pisteeseen et silmien verisuonet poksuu ja opparia ei oo edes avattu. Niskat alkaa olemaan taas niin jumissa että ei voi kun ihmetellä sitä, miten ei saa itseä liikkumaan. Just muistelin, kuinka hyvältä oikeesti tuntu kun viime talven liikuin tosi ahkeraan, oli oli todella paljon parempi!
Tarkotus on tosin mennä ostamaan nyt kuntosalikortti, kun huomasin että meiltä kävelee yhdelle kuntosalille ihan vaan muutaman minuutin. Oon ettinyt tosi paljon täältä Turusta jonkinmoista liikuntamahdollisuuksia, mutta heikoin tuloksin. Kuntosalit jotka on hyvän hintaisia, on pelkästään kuntosaleja eikä niissä ole jumppia. Ne, joissa on molemmat, hinnat on aivan järkyttäviä.
Onneks toi mihin nyt meen huomenna (lupasin itelleni tänään viimeistään meneväni...) on vielä ihan perus hintanen ja siellä on myös jumppatunteja. Siellä ei vaan taida olla joogaa, jota haluaisin myös ja joogasalit taas aivan järkyttävän kalliita. Mutta, ehkä mä voin käydä hetken päästä jossain missä on myös joogaa tai ostaa kertakortin joogasalille, nimittäin tiddididii: minä sain tänään ensimmäisen vakituisen työpaikkani! Työ alkaa lokakuun alussa, parin viikon päästä, kääk! Toteanpa vielä, että crosffittiäkin haluaisin kokeilla ihan kunnon kohottamisen kannalta, oma on aika rupuinen. Mulle liikunnan pitäisi vaan olla sellasta, mistä oikeesti nautin. Ja tehdä sitä koska se on kivaa ja siitä tulee hyvä olo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti