perjantai 30. elokuuta 2013

lentää lentokonetta

Viikonloppu taas täällä woop! Saa nähdä mitä sitä täks päiväks keksii, huomenna on ainaki koko päivä tekemistä kun pitää lähtee auttamaa muuttopuuhissa ja sit aateltii kotii tulla ehkä ottaa vähän piscoa :p saas nähdä, mut illal sit ainaki suuntana yötivoli kuten joka vuos kun se on täällä järjestetty ja ilotulitusten kattominen.
Eilen käytii kattoo leffas Kick-ass 2 ku oli superpäivä ja ei herraisä taas miten huono leffa. Tuntuu et leffateattereis on lähiaikoin pyöriny vaa hirveet skeidaa :D toinen toistaa huonompia leffoja joissa ei oo mitään järkeä. Nyt suihkuun ku kello onki jo vähä vierähtäny eteenpäin.

4 kommenttia:

  1. Todella hieno tuo ensimmäinen kuva - toki muutkin kuvasi ovat upeita! Olen niin kade tuosta sitruuna(?)puusta, mikä pirteä väriläikkä! Ja toivottavasti opiskeluongelmatkin hellittäisivät, tiedän miten ärsyttävää on joutua stressaamaan tuollaisista ongelmista, joille ei itse voi tehdä mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) tuollanen mandariinipuu se on, ihan kasvaa hyvin sisätiloissa. :-) Totta, inhottavaa varsinkin, kun haluiaisi edetä ja valmistua mutta tuntuu olevan itsestä riippumattomista syistä hankalaa..

      Poista