maanantai 5. elokuuta 2013

joku lauantai


Yks lauantaipäivä kun vietettiin aikaa kaverin kanssa. Taidettiin käydä tänä päivänä syömässä ja sielä perumarkkinoilla. Syömässä käytiin perulaisessa ravintolassa, missä molempien annos näytti enemmän chileläisten kiinalaiselta ruoalta, vaikka siis hyvää olikin. Tapahtu myös joku väärinkäsitys, kun tarjoilija toi mulle kaks annosta, kun toisesta olin vaan kysynyt että mitä se on niin hän oli kuvitellu että se on tilaus. Ensimmäisen ruoan tuonnin yhteydessä tää tarjoilija sit kysäs mult jotain ja vastasin vaan et "sísí" vaikken tajunnu yhtään mitä se oli sanonu, ja sit se toikin sieltä sen mun toisen annoksen...hahhaa.
Käytiin vielä illalla syömässä uudestaan kämänen pizza ja otettiin lasit viiniä keskustassa.
Olikohan tää myös päivä jollon käytiin syömässä jäätelöt, ja nähtiin joku hullu joka kerjäs rahaa ja sen reppu oli täynnä teräesineitä esim. sahoja ja jotain ihme teräpiikkejä.... huh.
Käytiin vielä toisen markkinapaikan kautta ostamassa mulle magneetti ja laamavillapaita, siitä jatkoin kotiin jossa olikin kämppiksen läksiäispippalot.
Eiku, ei itseasias taidettu käydä tona päivänä missään markkinoilla vaan taidenäyttelyssä, mut who cares. Menee vähän tapahtumat ja päivät sekasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti