torstai 22. marraskuuta 2012

tila loppu


Joku kertoo nyt miten mä saan tänne kuvia entiseen tapaan vaikka mun joku kuvatila on jostain picasa-albumista loppu :--( luin netistä vaikka mitä mutten tajua niitä kun en oo kummonen konenero. Ja nyt sain laitettua nää kuvat kun pienensin niitä, ja ne on liian pienet ja samalla niiden laatu kyllä meni siinä samalla :--( surullista, what to do?

/jes nyt onnistu laittaa kuvat pienemmäks ja laatukin säily ehkä? noh, ainakin onnistuu edelleen kuvien laitto täältä bloggerin kautta, kiitos vinkeistä silti, jos niitä vielä tarviin! :-)

10 kommenttia:

 1. Teet tunnukset esim. Flickriin tai Photobucketiin. Sinne lataat kuvat, mitkä haluat blogiin ja kopioit sitten niiden url-osoitteen ja blogipohjassa lisää kuva-kohdassa on vaihtoehto "url-osoitteesta" ja siitä sit. Onhan se monimutkasempaa, mutta niin se on tehtävä kun tila on loppu:(

  Meni itekin hetki ennenku tottu tuohon että yks kuva kerrallaan bloggeriin. Ite käytän Photobucketia, tosi yksinkertanen (jopa meikäläinen oppi sen) ja tilaa tosi paljon! Ite oon ladannu sen kautta nyt 600 kuvaa ja silti vasta 30% tilasta menny. Ja uus tunnus on helppo luoda sit samalla tavalla :) Toivottavasti tästä on ees vähän apuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wää ärsyttää lisävaiva :D mutta hei kiitos kun jaksoit selittää, mun täytyy kokeilla joku päivä että onko tarpeeks helppo mulle :D mutta aika paljon tilaa siellä sitten onneks :)

   Poista
  2. Mulla loppui myös picasan tila ja tein tunnukset photobucketiin. Nyt vaan mietin, että miten saan kuvan julkiseksi, jotta voin lisätä sen bloggeriin..
   Osaatko jo auttaa? :)

   Poista
  3. no mä onnistuin ainakin tähän postaukseen laittamaan nää kuvat uudestaan ihan normaalisti, kun pienensin kuvia tarpeeksi paljon photoshopissa :) jostain ainakin luin että jos on jonkun tietyn koon alittavia kuvia niin ne ei vie tilaa täältä ollenkaan :)
   mutta tossa photobucketissa en osaa auttaa, kun en vielä sittenkään tarvinnut sitä..

   Poista
 2. AIvan uskomattomia kuvia taas!

  Mikä kone sulla on? Jos käytät windows-ohjelmia, niin lataa Windows live writer. Pystyt kirjottaan sillä postaukset koneen muistiin ja lähettää sit sieltä blogiin. Ei tarvi edes ladata kuvia nettiin tms, joten kuvatilasta ei tarvi huolia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)

   siiis joku pc mulla on eli windows? :--D hahaha. Multa löytykin koneelta jo valmiiks toi ohjelma ja innokkaana (tosin hyvin hitaasti) tein tän postauksen uusiks mutta se sanoo että on virhe eikä lähetä sitä tekstiä :---( mut kiitti silti! :) toivottavasti oppisin käyttämään..

   Poista
 3. Kivoja kuvia! :) Tykkään kovasti tästä sun blogista!

  VastaaPoista