tiistai 7. helmikuuta 2012

Waiting For The Moment

Onpas ollu rankka päivä, sai nukkua pitkään kun aamutunti oli peruttu joten jäljelle jäi iltapäivän espanjan tunti. Yllätin tosin itteni saamalla tehtyä ruotsin CV:n ja hakemuksen. Hyvä minä! Laiskuutta ollu (taas tai edelleen) ilmassa ja aika vähän oon saanu mitään aikaseks, koulukaan ei jaksais taas innostaa. Kesäkesäkesääää! Ja tänää tajusin että siihen että on edes pien mahollisuus että kevät oikeesti tulee, on aikaa se about 2 kuukautta.. No mutta, jos malttas odottaa, koska eihän tässä nyt ihan hirveen montaa muutakaan vaihtoehtoa taida olla.
Ja taas vaihteeks 'kaikki loput kaapista pannulle' ruoka. Ei ollu nimittäin edes tuoretta vihannesta, ei paprikaa, ei sieniä, ei oikeen mittään. Mentiin siis itämaisilla wokkivihanneksilla pakastemista.
Ja kyllä, oikeen kuunloisteessa ruokaa laittelin. Maustetta vaan sekaan sitä mistä tykkää, ite laitoin vielä pari tippaa tabascoa, soijakastiketta ja lorauksen kermaa. Ja kyllähän tuo kelpas. Helppona ja nopeena, kuten aikalailla aina. Tänää olis vielä näin superpäivänä tarkotus mennä leffaan tossa reilu tunnin päästä. Toivotaan hyvää leffaa, koska aika usein menee reisille meiän superpäivän leffavalinnat..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti