maanantai 19. marraskuuta 2018

SUN AND SUMMER

Paluu kesämuistoihin harmaan marraskuun keskellä. Oon lähes joka aamu parin viikon ajan käynyt kävelyllä ulkona, mutta en oo nähnyt auringon kuin kerran. Sumuinen, sellainen gloomy, sää on kaunista mutta tää harmaus ilman aurinkoa ottaa aika koville kyllä. Itelläni vaikuttaa ihan super paljon mielentilaan ja oloon. Vaikuttaako muillakin? Tai vaikuttaako tosi paljon? Koska ite huomaan oikeesti ihan naurettavan ison eron itessäni, tuntuu hölmöltä, että ero on niin iso.

Kesä oli ihana! Tuli oltua tosi paljon ulkona ja nautittua lämmöstä. Nytkin haluaisin enemmän metsään, ulos retkelle/piknikille/etc. mutta aika vähän tulee perus kävelyiden lisäks sitä tehtyä jos en oo porukoilla Lahessa ja sienimetsässä siellä. En tunne täällä Helsingissä paikkoja niin hyvin niin ei sit vaan tuu otettua ja lähettyä metsään harhailemaan.

Huomaan, että en oo päivittänyt blogia kun vuoden aikana joku pari kertaa, kun oon ollut töistä saikulla kotona niin on ollut aikaa istuksia koneella. Nyt mulla ei harmi kyllä ole töitä, joten sain taas tänkin sivuston avattua pitkästä aikaa! Sain muokattua kesällä otetut kuvatkin, kamera tosin oli mukana ihan naurettavan vähän kesänkään aikana kun aavistelin, että ne jää sitten niin pitkäksi aikaa muokkaamatta roikkumaan koneelle. Olis myös ihana lähteä kuvailemaan ulos, mutta haluaisin ennemmin harjotella ottamaan kuvia, joissa on ihmisiä, ja muut ihmiset nyt sattuu olemaan kiireisempiä päivällä töissä ollessaan - tietysti.

Tulipas tekstistäkin varsin "gloomy". Harmautta kaikkialla siis! Tältä viikolta odotan kuitenkin aurinkoa, sillä sitä on luvattu vähän viilenevän sään kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti