keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

juhannus

Juhannuskuvia. Juhannus tuli vietettyä kaverin mökillä hyvin syöden. Talviturkki lähti veks sillon ja nyt kyllä harmittaa, kun ne aivan sairaan ihanat säät (joita oli about muutama päivä) meni jo ohi. Vaikka kyllähän sitä vois pulahtaa nytkin! Kesällä uiminen on vaan niin kesäistä. Bikinit aina mukana, että voi pulahtaa millon huvittaa. Se on aina vielä kivempaa, kun mitä muistaa edellisen kesän jäljiltä.

Mulla alkaa loma lähenemään loppuaan, mutta sen enempää en uhraa sille ajatuksia, sillä töihin meno ahdisaa jo vähän valmiiksi. Oon ollut kolme viikkoa lomalla nyt, joista reilu 1 viikko oli palkallista. Täytyy myöntää, että arvostan vapaa-aikaani paljon enemmän kuin sitä rahaa.

Loma on ollut oikein mukava ja se on tullut vietettyä lähestulkoon kokonaan Lahessa. Turkuun menokin ahdistaa. Muut puhunu siitä niin paljon pahaa, että ite nyt melkein vuoden siellä asuttuani alan myös tuntemaa vastahakosuutta sinne lähtöä kohtaan. Kumma, kun alkaa tää Lahtikin näyttämään oikein hyvältä sen jälkeen, kun täältä on muuttanut pois... hehs.

Oon 24, eikä mulla oo mitään hajua mitä haluan tehä. Mulla on vakkarityö kaupungissa, jossa mulla on enää yksi ystävä, jota en kerkeä koskaan näkemään. Ilman poikaystävää sielä varmaan räjähäisin. Hain kouluun, johon en päässyt. Sen kyllä tiesin samantien kun sain kokeen käteen - meni niin surkeesti että huhhuh! En kerennyt ennen pääsykoetta kun avaamaan espanjan kirjan edellisenä iltana..........

Ai etttää mikä romaani tuli, nyt ponnahdan persuksiltani ylös ja meen suihkuun ja lähden hakemaan mansikoita torilta vegaani pavlovaan.

Kaikki sormet ja varpaat ristiin että aurinko tulee takasin!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti