keskiviikko 21. tammikuuta 2015

poksautettua amaranttia




Puffed amaranth, poksauteltua amaranttia? hyvvee jogurtin kanssa! Kivan paahteinen maku. Onnistuu niinkin iisisti, kun:
-kattilan kuumentaminen
-amaranttia vähän pohjalle
-kattilan kansi päälle joiksikin sekunneiks
-sitten pois ennen kuin poksauteltavat palaa ja uus pien satsi kattilan pohjalle

Mulla palaa aina ensimmäiset mutta näissä ei kauaa kestä, vaikka ei hirveen usein silti jaksaa alottaa tekemistä.
Samalla tein viimeks mysliä ja nyt on molemmat jo loppu. Tässä ois aikaakin tehä, kun makaan sohvalla tokaa päivää kipeenä kuumeen pyöriessä 38 asteen molemmin puolin ja ääntä lähtee aika heikosti. Perjantaiks yritän päästä tolpilleni ja töihin. Paljon on tullut kiskottua sekotusta Finrexin-sitruunan mehu-inkivääri. Luulis troppien tepsivän. Tuntuu kyllä moni muukin olevan kipeenä, vai onko osunu vaan meiän duuniporukkaan? Olin meiän tiimistä varmaan viimenen joka sairastu, kun kaikki tipahellu vuorotellen...

2 kommenttia:

  1. Eei vitsi, pakko koittaa! Kuulostaa ja näyttää aika houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kannattaa koklata! hyvää myslin ja juksan kanssa :)

      Poista