tiistai 6. toukokuuta 2014

got nothing going on
Meinasin kirjottaa hirveen valituksen siitä, kuinka pelottaa oman sekä muiden henkien puolesta tuolla liikenteessä. Ihmiset kävelee autotiellä paikalla jossa ei ole suojatietä ja itse käännyt kulman takaa autolla. Tai joka ikinen päivä samoissa paikoissa todistat sitä, että sulla itsellä palaa jo vihreät nuolivalot ja vastaan vaan tulee autoa edelleen toisensa perään. Tai kuinka kävelet suojatiellä ja oot jo ylittänyt melkein puolet kun joku on antanut tietä, ja seuraava ajaakin siitä sentin päästä naamasta vauhdilla ohi. Tänään jo todistanut monta noista, vaikka ajoin yhteensä ehkä 20 minuuttia. Joku törppö ohittaa takaa naama punasena kun ite seisot odottamassa nätisti suojatien takana, ettet tuki kahta tietä risteyksessä sekä sitä suojatietiä, kun ei mahdu kääntyä kun on niin paljon jonoa. Ja näitähän riittää. Oonko ainut jota pelottaa tuolla liikenteessä? Etlarissa just lukikin että lahtelaiset jo osaavat varoa tekemästä "giljotiinia" eli pysähtymästä ollenkaan suojatien eteen päästäkseen jalankulkijan kulkemaan, koska mitä luultavimmin siitä viereiseltä kaistalta joku pyyhältää niin kovaa vauhtia ohi että turvallisinta on olla pysähtymättä. Huooh, tätä listaa vois jatkaa niin kauan. Ei jaksa, valitin jo facebookissa, hah :--D

Ja pitäis tässä tarttua noihin tenttimateriaaleihinkin kun tässä jo taas pari tuntia vältelly. Massu kiinalaista täynnä. No ei ees enää niin täynnä kun en syöny itteäni aivan jäätävään ähkyyn, woot!? Ja kotoa löytyy lisää kun toin lounasbuffetista take awayn poikaystävälle mukaan kun sen boksin sai lappaa ite sitä safkaa täyteen niin vaikka siitä on jo syöty niin näytti ettei se olis vähentynyt ollenkaan.

Joo - näköjään mä sen valituksen kirjotinkin enkä vaan meinannu.

2 kommenttia:

  1. noi kirjat näyttää vähän liiankin tutuilta, haha... mitä sä opiskelet jos saa kysyä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, mä en oo vielä ees kerennyt hirveesti paneutua noihin ja koht puolillla jo palautus :--D opiskelen amk:ssa international businesst:tä.

      Poista