keskiviikko 25. syyskuuta 2013

taas kaupungilla tuulee


Viikonloppuna oltiin vaihtarikaverin synttäreillä Helsingissä, ja olikin hauskaa paitsi että mua alkoi väsyttämään aika paljon kun olin ollu piiitkästä aikaa töissäkin päivällä, ja sitten kun haluttiin kotiin ni ei päästy mistään perhnanan ovesta Kampin bussiasemalle eikä kukaan oikee osannu neuvoa mut onneks saatiin loppujen lopuks apua mutta liian myöhään, jouduttiin nukkuu siel asemalla ku seuraava bussi lähti vast aamu kuudelt heh :-D mut kotiin päästiin kuitenki ni ei hätää!
Tein äsken koulutehtävän jossain puolessatoistatunnissa, ku käytin toisee samanmoisee tehtävää 2 päivää ruikuttaen koneel varmaa 15 tuntii yhteensä etten saa mitään aikaseks. Heh, onneks joskus näinkin, mut mielummin vähän useemmin :D

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Löysin blogisi, kun etsiskelin Chileen liittyviä juttuja netistä. Olipa kiva katsella Chilen kauniita maisemia sun vanhemmista postauksista. Ollaan menossa Chileen marraskuussa reiluksi kahdeksi viikoksi. Tuo aikahan ei riitä mihinkään Chilen kokoisessa maassa, joten tässä pitäisi tehdä kipeitä valintoja. Mitäs suosittelet, kanattaako keskittyä Santiagosta pohjoiseen olevalle alueelle vaiko etelään? Kummasta mielestäsi saa näin suomalaisen näkökulmasta enemmän uutta kokemusta ja maisemaa irti. Mä en kovin mielelläni lennä Chilen sisällä enää, kun lentopelkoisena odotan kauhuissani jo Chileen menoa. Kyyti tulee siis todennäköisesti olemaan bussi. Pohjoista ajatellen olen miettinyt esim. seuraavanlaista reittiä Santiago-Valparaiso-La Serena & pingviinit-ehkä Bahia Inglesa-Atacama. Jos päädytäänkin lähtemään pohjoisen sijaan etelään päin, on siltä suunnalta suunnitelmat ihan auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Toi on tosiaan ihan totta, 2 viikkoa Chilen kokosessa maassa on hmm..todella vähän. Riippuu toki mitä itse haluat nähdä, eli jos oikeasti haluat kokea todellakin sellasta mitä Suomessa eikä ihan heti lähelläkään pääse kokemaan, niin sillon suosittelisin todella ainakin käymään pohjoisessa eli Atacaman aavikolla ja suola-aavikolla (itse kävin vain Bolivian suola-aavikolla mutta Chilen puolellakin on).
   Onhan toki kaikki Chilessä uutta eroa suomalaiseen näkökulmaan, mutta etelämpänä toki vehreämpää sitten, itse lähinnä kävin Patagoniassa. Vuoret ja muut asiat toki tekee maisemista sielläkin aivan huikeat. Pikkukylät on aina huippuja kun näkee aitoa elämää, kuten Santiagon keskustassa (Santiagossa en muuten keskittyisi viettämään hirveän monta päivää tuosta). Tuo pohjoisen suunnitelma kuulostaa siis aika hyvältä, aavikkoa et täällä Suomessa koe :D
   Toki jos menopeli olisi lentokone, ehtisit näkemään paljon enemmän, koska välimatkathan on todella suuret, eli myös pituudet. Bussilla kuitenkin pääsee liikkumaan hyvin.
   En tiedä oliko tästä mitään hyötyä, mutta reissusta tulee varmasti mahtava! :)

   Poista