keskiviikko 17. lokakuuta 2012

pe-la


Perjantaina oli kaverin synttärit, ite otin iisisti ja lähinnä söin herkkuja mitä synttärisankari oli laittanu ja lähinkin kotiin kun muut suuntas baariin. Oonko mä jo liian vanha kun ei huvita enää käydä baareissa? :D Tai mukavat mestat menee kuten Hanhenpoika ja Metro, mut joku Cheri tai jackalope............................yhh. Mieluummin oon kotona jos ei huvita :)


Lauantaina oltiin porukalla sitten sivistyneesti viiniä juomassa ja raclettea syömässä, nam!! En kestä kun rakastan juustoa niin paljon. Meillä oli poikaystävän kanssa pari (isoa) köntsää juustoa ja no onneks ei sit ihan kaikki menny :D Mutta en voi sanoa että hirveen paljon olis jäänyt jäljellekään. Ilta jatku mukavasti Aleksin Panimoon, joka kuulemma jo sulkee kohta ovensa. Mälsää kun mukavat paikat ei kestä.
Ja kun oltiin mahaamme ahdettu ne pari juusto köntsää melkein kokonaan niin voitettiin trivial pursuitissa!! en voita siinä ikinä kun en koskaan tiedä mitään!! Ehkä tää ikä tuo mukanaan vähän viisauttakin? :D ahah. Aina on hyvä uskotella niin itelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti