sunnuntai 13. toukokuuta 2012

mudcake for mother's day

Teinpä eilen ihanaa kakkua, äitille nimittäin. Ja toin jämät siitä poikaystävälle ja siitä on enää ihan pien pala jäljellä, että kyllä keleepas kaikille. No, siis meille....neljälle :D






















Näitä tarvitset. Eli paljon rasvaa. Toisin sanoen tämä ei ole dieetti kakku. En kyllä tiiä kuinka moni kakku oikeesti on dieetti. Tai ainakaa hyvä kakku.
4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
1 levy eli noin 150-200 grammaa tummaasuklaata esim. taloussuklaata























Aloita heittämällä suklaalevy paloina ja margariini köntsä kattilaan. Sulata ne, eli älä kiehauta, kannattaa pitää lämmöt aika alhaalla.
Sitten mittaa kuivat aineet (leivinjauhe ja jauhot) kulhoon ja sekoita keskenään.
























Sitten vatkaa toisessa kulhossa kananmunat ja sokeri keskenään vaahdoksi. Jonka jälkeen alat lisäämään tähän kananmunasokerivaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja sulanutta margariinisuklaaseosta. Sekoita.
Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kakun kuuluu jäädä keskeltä vähän raa'aksi eli ihanaksi mössöksi, nam. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa. NAM.
Okei, mä en tiedä miksi tein tän postauksen koska ohjeenhan otin täältä. Ja nyt mun pitää lähteä zumbaan. Millonkohan oon viimeks oikeesti käyny jumpissa? Koska lukuunottamatta niitä paria joogatuntia, siitä on KAUAN. Ehkä tän kakun jälkeen on ihan ok mennä. Hei. Tehkää tämä kakku, se on hyvää. Jos en sitä vielä sanonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti