perjantai 23. joulukuuta 2011

Where's the snow


Yksi yö jouluun on! Kyllä, ihan ite laskin. Tänään matka käy illalla kotikotiin porukoille ja sinne nauttimaan joulusta, niinkun siitä kuuluu nauttia; syöden, saunoen ja rentoutuen sukulaisten ja perheen kesken. Kuulun todellaki niihin, jotka pitää perinteisestä joulusta, en suostu viettämään sitä millään muulla tavalla kun miten ollaan aina se vietetty.

Nyt on ne muutamat lahjat joita annan paketoituna ja valmiina. Eilen ja tänään ihan ite osan niistä väkersin, suklaatryffeleitä muutamalle ystävälle. Ja jos niitä ei arvosteta nii jo on! Nimittäin aika kauan niihin meni, onnistuin myös saamaan mikron savuumaan kun poltin mustaks ja kovaks kököks valkosuklaata, ja aamulla suklaamössöt tuntuki sitten ihan kuivilta. MUTTA, sain ne tehtyä ja hyviäki taitaa olla, yks jäi maistettavaksi.
Ja kuten näkyy. noi paketit on jotain aika kamalaa. En oo ikinä osannu askarrella, mutta askarreltiinpa poikaystävän kanssa muropaketeista suklaarasiat jotka käärin sitte joulupaperiin... Mutta, ajatus on tärkein, eiks se niin menny? :----D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti