torstai 17. marraskuuta 2011

This rain is cold as ice but the candles warm me here inside

Tiistai aamuna herätys siihen kun aamupalaa tuodaan yöpöydälle tarjottimella itsepuristetun (!) appelsiinimehun kanssa. Eikä meillä edes oo mehupuristinta tai mitään.
Koulun jälkeen kun tuun kotiin, on kaikki kynttilät palamassa, ruoan tuoksu, tortillat ja kaikki lisukkeet katettu pöytään (ja kyllä, tämä kanssa-asukki teki myös maanantaina suussasulavia minttusuklaa paloja, ja tais olla ensimmäiset kerrat kun oikeesti ja yksin teki leivoksia ja ruokaa) ja lahja nökötti sohvalla.
Lahjasta paljastui jotain mitä oon halunnut hankkia eli
Joka siis tähän vanhempaan käytössä olleeseen verrattuna on niin hirmupien että jaksaa ehkä kantaa jopa kameraa mukana jossain
Ja siinä ihan vaan muutama testikuva siltä illalta. Jatkettiinki iltaa sitten elokuviin superpäiville ja käytiin kattomassa Johnny English kakkososa, joka oliki ihan hauska. Oon kyllä ilonen että voi kameraa nyt vähän kevyemmin kannella, on ollu jotenki liian iso homma kantaa sitä mukana ennen tätä. Vois melkein teet keittää ja lipua pois tästä koneelta, ellen vielä sais kouluhommia aloteltua tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti