tiistai 27. syyskuuta 2011

Hello Mr. YellowSyksyn merkkejä, tai joku voisi myös sanoa että se syksy on nyt. Tänää oli sentään kaunis päivä, muut päivät taivaalta on kyllä riittäny tota vettä aika paljon. Koulussa pieniä taukoja lähes joka tunnin välissä, ja nämä pienet tauot on sitten niitä parin tunnin mittasia. Siinä ei justiinsa jaksa aina lähteä kotiin ravaamaan, eli jäädään turhantoimittajiksi kouluun. Tehtäviä pukkaa ja kaikilla tuntuu kaikki kasaantuvan kun ei mitään saa aikaseks. Ja myönnettäköön, ihan hirveästi ei edes kiinnosta. Onneks on tullu taas käytyä edes välillä noissa jumpissa.
Viime viikonloppuna tein oikein romanttisen gourmet aterian. Toisin sanoen perunaa ja broilerikastiketta. Se viini ja kynttilät kai sitä romanttista gourmeta oli olevinaan. No, hyvää oli ja ilta jatku viinipullollisen jälkeen kavereiden bändin keikkaa kattomaan Anttilanmäen baariin.
Nyt olis taas aika yrittää tehä koulujuttuja, jos jaksais tarttua toimeen.. Se vielä mainittakoon että eilen kävästiin ostamassa piano, kun tarve oli saada sähköpiano tänne ettei ihan heti meitä karkoteta täältä kerrostalosta jos aidon pianon tänne olis raahannu.. No mutta, tänään (hintaan sisältyen!) tuliki kaupan poijjaat ja laitto pianon paikoilleen. Jees, nyt vaan sitten naapureita häiriköimään! Tai sitten tunkasen noi kuulokkeet päähäni ja hakkaan niin kovaa ku sielu sietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti