torstai 5. heinäkuuta 2018

TORCAL DE ANTEQUERA

Maanantai aamuna piti herätä neljältä, koska jostain syystä olin ostanut itelleni tosi aikaset lennot, vaikka tiesin, että Fuengirolassa kaveri olisi töissä kun saavun sinne. Barcelonassa syötiin aamiainen ja kaveri heräsi aamulla vapaapäivänään mun kanssa samaan aikaan, ja laittoi mulle eväät valmiiksi ja saattoi mut vielä bussiasemallekin ja odotteli sielä mun kanssa joku puoli tuntia, kun siellä olikin hullu jono jo siihen aikaan. Barcelonassa oli aivan ihanaa ja hitto miten ihania ystäviä!

Noo, lentohan ei sitten lähtenytkään silloin kun piti, kun koneessa oli jotain vikaa niin pääsin pari tuntia myöhässä vasta Fuengirolaan kun alunperin oli tarkoitus. Kun kaveri pääsi duunista, niin lähdettiin käymään Torcal de Antequeressa, jossa on tuollaiset upeat kivimuodostelmat, joka on aiemmin ollut merenpohjaa. Yritettiin suunnistaa sinne iphonen kartan mukaan, joka oli loppujen lopuksi ihan surkea ja kiertelyn ja eksymisen jälkeen päätettiin vihdoin mennä niiden parin pienen kyltin mukaan, jotka reitin varrella nähtiin ja sitä kautta päästiin lopulta perille. Matkaan meni jonkin verran kauemmin, kun mitä olisi suoraa reittiä mennyt, koska matkaa Fuengirolasta sinne on noin tunti. Käveltiin tuolla aika pikaisesti, olisi hieno varmasti ottaa ihan reitti ja kävellä se läpi.

Muina päivinä kiertelin itse Fuengirolassa, Málagassa ja Mijas Pueblossa. Alla muutama kuva Setenil de las Bodegas nimisestä paikasta, jossa käytiin yksi päivä. Siellä osa rakennuksista on rakennettu kallionkielekkeiden alle. Kaupunki oli sinä päivänä tosi tyhjä ja lähes kaikki paikat oli kiinni. Yritettiin etsiä ruokaa, mutta ravintolat ei olleet vielä auki. Saatiin sitten yhdestä paikasta lautasellinen payoyo juustoa, joka ahmittiin nälkään. Herkullista oli, mutta olis toki ehkä rauhassa nauttimiseen parempi kuin nälkään syömiseen :D
Lähtöpäivänä menin aika rannassa sijaitsevaan kahvilaan, Café Nomadiin, jossa söin aamiaista merinäköalalla. Aamiaisen jälkeen siirryin rannalle makoilemaan ja kävin uimassa. Kerkesin kävelemään takaisin kämpälle, jossa menin vielä taloyhtiön altaalle uimaan, ennen kuin pakkailin loppuun ennen lähtöä takaisin Suomeen ja ihanaan Suomen kesään! Onkohan ikinä käynyt niin, että saapuis lomalta Suomeen yöllä ja täällä on meneillään ihan lämmin kesäyö? Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti