maanantai 18. kesäkuuta 2018

HOLA

Huhheijjaa ja terve! Mullahan on tällainen blogikin olemassa, edellinen päivitys on viime vuoden elokuulta ja sitä edellinen maaliskuulta.

Yleensä oon ainakin reissukuvia päivitellyt, mutta nyt sekin on jäänyt tekemättä. Nyt sain vihdoin hankittua koneelleni photari + lightroom paketin, niin kuvien muokkaaminenkin oli rattosampaa, mutta silti on tullut tosi vähän kannettua kameraa mukana, vaikka ajattelin että haluan tänä kesänä oikeesti pitää sitä koko ajan messissä. Joskus 14-17 vuotiaana taisin kantaa kameraa aina mukanani, ja haluaisin palata siihen, että ikuistaisin itselleni niitä hetkiä, koska rakastan selailla vanhoja kuvia ja muistella niitä tapahtumia ja niiden aikaa.

Tässä joka tapauksessa nyt touokokuun reissulta hieman fiiliksiä kuvien muodossa, koska löysin aikaa päivitellä, sillä makaan kotona flunssassa :(. (Haha, huomasin just selatessani blogin etusivun, että nuo viime vuoden pari postausta oon tehnyt myös silloin, kun oon ollut kotona flunssassa. Ainut aika selkeästi, kun jaksaa kotona istua koneella, kun ei pysty muuta tekemään.) Pidin toukokuussa siis vähän lomaa ja olin 10 päivää reissussa Espanjassa. Lensin Barcelonaan, jossa yövyin kaverin ja hänen poikaystävänsä luona. Heräsin joka aamu samaan aikaan kuin kaverini, syötiin aamupalaa ja lähdin samaa matkaa, kun hän lähti töihin. Itse suuntasin ekana päivänä vaan rannalle aamusta merta tuijottamaan ja lukemaan ja loppupäivän kiertelin Barcelonaa rauhassa ympäriinsä. Muina päivinä otin junan ja matkustin johonkin lähipaikkaan, jossa sitten päivän kiertelin yksikseni. Tuli käveltyä päivien aikana ihan hulluna kun vaan fiilisteli ja katseli mitä ympäriltä sattuu löytymään. Illalla palasin aina Barcelonaan takaisin, jossa sitten yhdessä mentiin kaverille ja joka ilta hänen poikaystävä oli laittanut illallista valmiiksi - ihana! Viikonloppu oli vapaata, joten vietettiin koko aika Barcelonassa yhdessä. Viikonlopun jälkeen matkasin Málagaan ja sieltä Fuengirolaan jossa majoituin toisella kaverillani muutaman päivän. Siellä otin vähän iisimmin, enkä kierrellyt ihan niin paljoa vaikka aika lailla joka päivä jossain tulikin käytyä. En kantanut kameraa tuollakaan ihan kauheasti mukana, Fuengirolassa en lähes ollenkaan.

Tässä muutama kuva Barcelonasta, jossa tosiaan kiertelin ekan päivän ja jossa vietettiin koko viikonloppu. Syötiin ihanat aamiaiset kämpällä, johon aamuaurinko paisto isoista parvekkeen ovista. Lauantaina oltiin rannalla ja käytiin uimassa, oli tosi lämmin sää ja biitsi olikin hullun täynnä porukkaa. Illalla käytiin yömuseossa, kun oli ilmainen sisäänpääsy ja noin 70 eri museota auki yöllä. Ja siitä jatkettiin vielä käymään yksillä.

Sunnuntaina kierreltiin kaupungilla ja illaksi tehtiin chileläisiä sopaipilloja mukaan, joita oon syönyt vaan aikasemmin Chilen kaduilla ja lähettiin Parc de Montjuïcin puoliväliin istuskelemaan, syömään ja katselemaan kaupungin ylle hämärtyvää iltaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti