tiistai 4. lokakuuta 2016

TÄHDET
Tässä yritys ottaa tähdistä kuvia. En ihan vielä hallitse. Itseasiassa, olikohan tää ilta, jolloin olo tarkoitus näkyä paljon tähdenlentoja? En muista. Tähdenlentojen katseluiltana otettiin kuitenkin alusta alle pihanurmikolle ja maattiin katsellen taivasta. Näky pari tosi hyvää tähdenlentoa, mutta sitten näky joko muutama heikompi, tai sitten vaan kuvitellut tähdenlennot. Sen sijaan tähdet näky kuitenkin hyvin.

Hitto, kun oisin ottanu kuvia Atacamasta sillon kun siellä kolme vuotta sitten oltiin. Se tähtitaivas oli jotain niin huikeeta et oksat pois! Siis täydellinen tähtitaivas Atacaman aavikon yllä, keskellä kirkkaana loistava linnunrata. Se oli vaan niin upee. Käytiin myös observatoriolla, jossa päästiin katselemaan taivasta kaukoputken läpi.

4 kommenttia:

 1. siis missä sä oikeen asut ku sulla on aina kuvii niin ihanista paikoista?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah siis nää on porukoiden pihalta Lahesta, ite muutin just Helsinkiin, ei oo omaa pihaa eikä tuon näköstä :--D en tiiä mistä ihanista paikoista mul on sit yleensä kuvia!? :D

   Poista
  2. no siis joka paikasta :D kaikkialta, ei ainakaan oo Helsingiltä näyttäny :D mut jos onnistut nyt löytää täältäki jotain maagisii mestoi, ni kerro ihmees!

   Poista
  3. Haha :D Huomasin kyl, et ei tääl taida Helsingistä viel kuvia olla. Eli lähinnä Lahti ja sen ympäristöä plus ulkomaat :D

   Poista