torstai 26. toukokuuta 2016

MARBELLAIstuttiin yks päivä lähikahvilassa aamupalalla ja kysyttiin tarjoilijalta, mihin lähistöllä kannattais mennä. Hän ehdotti Marbellaa, joten aamupalan jälkeen suunnattiin Fuengirolan bussiasemalle ja ennätettiin just Marbellan bussiin. Alueellahan on ilmeisesti rikkaiden ja julkkisten asumuksia/lomataloja ja se huomattiin varsinkin yks toinen päivä kun ajettiin vuoristolla ja mentiin Marbella ökypaikan ohi. Ihan huikeita taloja isoine parvekkeineen ja uima-altaineen, näkymänä vuoristot ja meri.

Marbella pikkunen vanha kaupunki oli todella söpö kukkineen ja valkoisine kujineen. Kysyttiin neuvoa paikalliselta papparaiselta joka innostui hirveellä vauhdilla selittämään missä päin on mitäkin ja missä tällä hetkellä ollaan, käsillä samaan aikaan huitoen.

Bussimatka maksoi muistaakseni suunnilleen pari-kolme euroa, mutta mikä ihmetytti, kuski peri myös joltain sylivauvalta reilun euron maksun...

Rantakatua pystyy Marbellassakin kävelemään, meille sattui taas sen verran harmaa ja sateinen päivä, että kierrettiin rantakatu aika nopeasti. Ne kuitenkin niin monessa paikassa toistaa itseään, joten toi vanha kaupunki houkutteli enemmän. Käveltiin myös parin pienen puiston läpi, jotka oli keskellä kaupunkia.

Meillä oli suht lyhyt reissu tuonne, kun ei tiedetty mihin päin siitä olis pitänyt lähteä suuntaamaan, niin kun oltiin aikamme kierrelty ja käyty kahvilla, lähdettiin bussilla takaisin Fuengirolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti