sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

VUODEN ENSIMMÄINEN PIKNIK
Ihanaa. Vuoden ensimmäinen piknik, heti huhtikuun ekoina päivinä. Puut täydessä kukassa ja puistossa porukkaa istumassa, pelailemassa ja leikkimässä koirien kanssa. Lähimarketin omaa, muutaman euron hyvää punkkua (jonka seurauksena musta tuli punaviinin juoja...), paria juustoa, hedelmiä ja leipää. Vaikka ilta vähän viilenikin, niin se viileni vaan vähän ja pysähtyi sen jälkeen suht hyvään ilta lämpötilaan. Pystyi ihan hyvin istumaan pimeään asti, ainakin tuolla lailla viinin voimin. Kun poistuttiin, viimenen porukka huus meidän perään, että ollaan luovuttajia. :D Meille alko jo tulla viileä.

Ilta jatkuikin kuin vahingossa baariin ja johonkin karmasevaan yökerhoon, jossa ei mahtunut liikkumaan. Tanssittiin aamuviiteen ja seuraavan päivän - jota olin odottanut ikuisuuden - missasin maatessani sängyssä, kun oli ensimmäinen, kunnon kesäpäivä ja -lämpö.

Voin vaan kuvitella, kuinka ihana täällä on olla kesällä. Nyt on ollut muutaman kerran ihan superhyviä, todellisia kesäilmoja. Nautin. Tuo kyseinen piknik päivä olikin ensimmäinen kerta, kun kannoin Maastrichtissa kameraa mukana, on tää vaan ihana kaupunki. Paras kaupungeista, joissa oon tällä reissulla käynyt. Eikä mulla ole enää kuin viikko aikaa.

Mutta, ehkä palaan vielä kesällä käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti