tiistai 19. huhtikuuta 2016

GHENT, BELGIA


Pari viikkoa sitten käytiin viikon alkajaisiksi päiväreissulla Genthissä, Belgiassa. Maastrichtista sinne pääsee jälleen noin 7 eurolla, kuten muutenkin Hollannista junalla Belgiaan. Kaupunki oli taas kerran kaunis, ja rakennukset upeita. Silti Genth ei ollut mitenkään "erikoinen", mutta mukava silti. Käppäiltiin ympäriinsä ja kierreltiin paikkoja. Aurinko paistoi ja lämmitti.

Käytiin litran sopilla täydessä pikaravintolassa, jossa soppa maksoi noin 5-6 euroa ja oli kyllä niin iso, etten meinannut jaksaa syödä. Pysähdyttiin oluelle kuppilaan, jossa ilmeisesti kaikki tunsi toisensa ja turisteja ei näkynyt. Aina parempi. Olutkin oli halpaa.

Käytiin syömässä belgialaisia vohveleita, omani otin vaahterasiirapilla ja kermavaahdolla. Kokonainen päivä kuitenkin viihdyttiin Ghentissä, illalla tultiin takaisin junalla. Mitään erityisen spessua ei jäänyt kyseisestä kaupungista käteen, vaikka se olikin nätti. Täällä on vaan niin todella nättejä ja hienoja paikkoja, että ne jotka ei oo super upeita, ei vedä niille vertoja. Eli on kyllä ihan nähtävä kohde, mutta yks päivä riittää hyvin!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva nähdä kunnolla kuvia tuolta! Muutama kaveri on ollu tuolla vaihdossa ja oon monesti mietiskelly millanen paikka tuo niinku oikeasti on :D Jotain satunnaisia kuvia nähny tai paikka vilissy snäpissä ohimennen, mutta ei niistä oo oikein ottanu selkoa haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi onki varmaa aika normaali vaihtokohde :D Haha, nää on monet täällä suht samantapaisia kaupunkeja super hienoin rakennuksin ja kanaaleja/jokia :)

      Poista