keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

pilvien päällä

Maanantaina mentiin kavereiden kanssa vähän lähemmäs luontoa. Otettiin ensin metro Puente Cal y Cantoon josta mentiin about tunnin verran bussilla Til-Til nimiseen kaupunkiin tai kylään. Mä en kestä ku joka paikas on noita sitruuna- ja appelsiini puita keskel jalkakäytävää mut sit et yllä niihin hedelmiin!! No nyt yletin hyppäämällä yhteen sitruunaan niin yritin sitä sitten innoissani siinä syödä :D Bussikuski näytti meille ihan väärän suunnan niin kyseltiin vähän enemmän paikallisilta minne mennä. Ne tilas meille taksin ja se vei meidät sitten ylöspäin kukkulan juurelle josta päästiin lähtee kävelemään ylemmäs. Portti oli suljettu, mutta siinä edessä hengaili muutamia poikia jotka oli just tulleet sieltä ja käski vaan kiivetä aidan yli.
























Lähdettiin sit kiipeemään, vaikka kaikki oli meille sanonu ettei me enää keretä sinne ihan huipulle, jos meinataan ehtiä viimeseen bussiin joka lähti puol seitsemän. Mä vihaan kävellä ylämäkiä niin olin jo aika nopeesti kyllästynyt, kun tiesin ettei päästä toiselle puolelle näkemään eri maisemia. Kaks kaveria viipotti edessä ja päätti että kyllä keretään, me kaks toista raahauduttiin perässä vähän tympääntyneinä kun oltiin varmoja että ei keretä. Onneks kuitenkin sitten päätettiin yrittää ja kerettiin ihan mainiosti näkemään myös toisen puolen maisemat, jotka oli aivan mahtavat!! Ei kauaa siinä keretty istuskella, mutta onneks päätettiin kävellä ylös asti.



























Noin huikeet maisemat meitä nimittäin odotti! Istuin hetken kivellä ja kattelin kun aurinko oli jo melkein laskemassa ja oli ihan hiljaista, pilvien päällä. Vaikka noi ylämäet on itelle aina rasittavia, niin kyllä sitä aina on tosi tyytyväinen että sen on jaksanut, koska ne maisemat mitä ylhäältä näkee on kyllä täysin sen arvoset. Viimenen kuva on otettu kun käveltiin takasin päin kun aurinko jo laski ja alko hämärtämään. Ehdittiin myös hyvin bussiin ja takasin Santiagoon. Mulla on edelleen peppulihakset (:D) kipeät vaikka vaan käveltiin ja kämppis ilmotti että on ton samasen Cerro el Roblen käyny pari kertaa juoksemassa :D Ihan ei itellä kunto riitä samaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti