torstai 28. huhtikuuta 2011

puut on kohta varmasti jo kokonaan vihreät












Unohdin kertoa niinki tärkeen asian, että en saa rasittaa itteäni yli viikkoon. Lääkärin mukaan näitä rasitustekijöitä on ainakin saunominen, puhuminen, ulkoilma sekä auringonvalo. Joo niin että mitähän tässä sitten tekis..? Ja jumppiinkaan en oo uskaltautunut pariin viikkoon kuin kerran, ja seuraavaa kertaa pitääkin hetki ootella että paranis. Mutta nyt kauppaan!

kuvapläjäytys koska uusi kone. joka toimii.

























































Nyt on uusi kone, joten vihdoin sain laitettua kuvia koneelle. Ja latautu lähemmäs 1000 kuvaa kyllä niin vikkelään että!
Pääsiäisenä Turussa pari päivää poikaystävän kanssa, kesän ensimmäiset ulkojäätelötuutit syöty.
Eilen oli jo ensimmäiset pääsykokeet ja sen päälle vielä VAKAVA harjotus pääsykoe. Vielä kun sais takasin sen luku motivaation jota kesti viikon ajan..
Sain tänää antibiootit käsiin, lääkärin toteama määrittämätön akuutti ylähengitystieinfektio. Hyvää vappua siis vaan minulle! Kuumeilua/lämpöä jatkunu 1,5 viikon ajan ellei jopa yli kuukauden ajan, sillä siinä välissä en mittaillut, mutta hyvin mahollista. Uskaltaudun nyt sentää sinne lääkäriin kun rintaa/keuhkoa pistäny viikon ajan. Hiphurraa!

maanantai 11. huhtikuuta 2011





Viikonloppu meni mukavasti ja eilinen sunnuntai, kun ei tullu istuttua himassa. Kuvia en oikeen tällä hetkellä saa koneelle, kun kone on rikki, mut olis kiva saada jossain vaiheessa, ennenku koko kamera on ihan täynnä..
Lauantaina sain sitte sen verran aikaseks, että hain 4 ammattikorkeeseen sekä 9 (!!) yliopistoon.. Ja ilmottauduin eilen illalla vielä VAKAVA-valmennuskurssille, joka alkaa tänään kevyesti neljällä tunnilla 17-21. Huhheijjaa.
Tämä päivä lähtikin hyvin käyntiin spinning tunnilla johon menin suoraan herättyäni ja sen jälkeen oon yrittänyt lukea International Business pääsykokeisiin. Josko tänä vuonna joku onnistais, vaikkei toi motivaatio taaskaan oo ihan kympissä.

torstai 7. huhtikuuta 2011

after grey comes yellow

Nyt on uusi kamera käytössä :) Akku vaan tuntuu kuluvan turhan nopeaan? Toisaalta kuvia on tullu räpsittyäkin. Viikonloppuna oli hyvää ruokaa ja rentoilua. Lottosin myös ensimmäistä kertaa elämässäni, olin innoissani, paitsi kun ei sitä pikkusta 7,5 miljoonaa tullukaan vaikka oikeesti vähän ootin... Maanantaina oli 3 tuntia töitä, ekaluokkalaisten kanssa päivä meni ihan rattosasti. Harmaata oli, mutta kai siitä joku tykkää kun välkkävalvonnassa kuulu huuto "tääl on niiin ihanaa!" kun tihutti, piha oli märkä ja oli 2 isoa vesilammikkoa. Tiistai ja keskiviikkokin olis ollu töitä samalla luokalla mutta iski flunssa ja maanantai illalla kuumekin nous. Eilen uskalsin silti illalla pumppiin ja aamulla oliki nuhanen olo.. edelleen. Oon syöny ternimaitokapseleita ja juonu pannullisia kreikkalaista teetä jolla nyt uskon parantuvani kunnolla..... Aurinko paisto tiistaina ja nyt sitä taas ootetaan, kyllä se niin pistää pirteemmäks olon!
























Oho, tulipas vähän paljon turhia kuvia... Ainii nurmikkoa näkyy jo!!!